Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Debiut...

Domyślnie Debiut...

Witam, debiutuję u Was swoimi nocnymi kadrami
    1

2

3

Domyślnie

3 za ciemna, 2 imo taki nieprzemyslany kadr, 1 calkiem fajna zdecydowanie najlepsza

Domyślnie

Jacek, przede wszystkim słabe kadry i dlatego cienko, ale próbuj dalej - może zacznij od zdjęć w dziennych warunkach oświetleniowych.
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Domyślnie

Szkoda nr 2, mogło być bardzo dobrze.

Domyślnie

2 i 3 to takie ładne nic
    ale
    1 ma jakąś kompozycję, jakiś pomysł

Domyślnie

1 kompozycyjnei najlepsza mz, jednak tez z niedoróbkami jesli chodzi o rozmieszczenie "światła" w kadrze ( miałem na myśli oczywiście to wyjście )...
    NIKON

Domyślnie

Jak na początek nie jest źle.Pierwsze ciekawe,drugie mniej (do poprawienia).Trzecie ma klimacik i ciekawe kolorki.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Duder - dzięki za dobre słowo , co do zamku wiem sam boleję nad faktem, że nie stoi sam pięknie i dumnie na wzgórzu, niestety ze wszystkich stron albo gęsto zarośnięty drzewami albo pobliskie zabudowania "wpychające" się w kadr. Wybrałem mniejsze zło.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta
    co do zamku sam boleję nad faktem, że nie stoi sam pięknie i dumnie na wzgórzu, niestety ze wszystkich stron albo gęsto zarośnięty drzewami albo pobliskie zabudowania "wpychające" się w kadr
    A może dałoby się połączyć zamek i np. drzewa. Szczególnie teraz, gdy na drzewach nie ma liści.

Domyślnie

Pierwsze najciekawsze, intrygujące, dobrze że zrobione po zmierzchu, bo dopiero wtedy widać taki efekt.

Uprawnienia umieszczania postów