Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

Wspaniała fotografia... ukłony w stronę autora

Domyślnie

Zdjecie rozbraja przez spojrzenie czarnowlosej Pani. Czarodziej pieknie czarujesz swiatlem.
    D300s + MB-D10, N 18-70mm, N 70-300 VR, N 50mm 1.4 ,N 105 f2.8G,N 24-70, N 10.5 f2.8, N 14mm f2.8, N 70-200 f2.8 VRII, N 24-70 f2.8, N35mm f1.8, Sb 600, Sb900 x 2, TC 20E III,

Domyślnie

Ogień i woda. Świetne.
    „Inteligencja kilku osób nigdy się nie sumuje. Głupota zawsze.” Docentx.
    --EIZO--

Domyślnie

bardzo dobrze, podoba mi się poza jak i progress, pozdro
    FX

Domyślnie

Ekstra zdjęcie z mega klimatem.
    Bardzo mi się podoba .

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Wiem, mnóstwo teraz takich artystycznych. Zwykłe portrety już nie są popularne. Tylko że jak już wszyscy robią artystycznie, to po czasie człowiek robi się zmęczony i ma nadzieję na powrót normalnych zdjęć. Ja właśnie jestem w okresie zmęczenia tym wydziwianiem. Za dużo tego.
    Poza tym nawet jak się wydziwia, to są dwa powody wydziwiania. Jeden to że się ma coś do powiedzenia, więc wydziwianie nie jest wydziwianiem, a jedynie pewną naturalną ekpresją autora. Drugim powodem jest że wydziwianie jest wyłącznie dla wydziwiania. Wtedy staje się wydziwianiem bez celu. Tak też odbieram to zdjęcie - jako wydziwianie bez celu. Taka maniera bez treści.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Górny Śląsk

Domyślnie

Rewelka... Bardzo lubię takie klimaty. Niestety, takie zdjęcia mi nie wychodzą

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów