Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    andre77
    Gość

Domyślnie

2 najbardziej a potem reszta

Domyślnie

Jednak cenne jest to, że próbujesz, szukasz, że nie tracisz czasu na wieczorne telenowele
    Oj jak już ma się wolne to trzeba zrobić coś kreatywnego w sumie pogoda nieprzychylna ale lepsze to niż tv
    Małe zmiany ... trochę C i do tego L ale i tak dalej tu zostaje

Domyślnie

Mnie się podoba nr 3, z tym że trzeba popracować nad prawą stroną kadru.

Domyślnie

nie jest najgorzej, aczkolwiek krzywe kadry nijak do mnie nie trafiają. tu aż prosi się o idealną symetrię.
    pzdr

Domyślnie

Dorzucam jeszcze 2 kadry,tym razem z mostu w stronę południa poprostowałem więc myśle że do tych nikt się nie przyczepi

Małe zmiany ... trochę C i do tego L ale i tak dalej tu zostaje

Domyślnie

Najbardziej leży mi siódemka, MZ woda wyszła dziwnie jakoś - twardo, wręcz autostradowo. Ciekawie mogła by wyglądać zdjęcie z fisha obejmujące obydwa brzegi.
    Jestem leniwy, ale z tym walczę.
    Nie chce mi się włączyć komputera, ale jednak znajduje w sobie tyle siły, żeby go włączyć.

Domyślnie

Najbardziej leży mi siódemka, MZ woda wyszła dziwnie jakoś - twardo, wręcz autostradowo. Ciekawie mogło by wyglądać zdjęcie w mostu fishem, obejmujące obydwa brzegi.
    Jestem leniwy, ale z tym walczę.
    Nie chce mi się włączyć komputera, ale jednak znajduje w sobie tyle siły, żeby go włączyć.

Domyślnie

Dlaczemu tak przechyliles jedynke? To nie te trendy dzisiaj. (poki co)To w portrecie jest teraz modne. Moze przyjdzie czas i na krajobraz Bi jeden podoba sie naj! I cos jest w podlodze 4-ki. Cos oprocz ciemnosci

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów