świetna fota![]()
Szukaj
świetna fota![]()
Kawał dobrej roboty , a raczej zdjęcia.
pozdrawiam
Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
Pozdrawiam Marek
Grupa FOTOKUJAWY
www.frontera.com.pl
Bardzo dobra praca.
Uwielbiam takie światłopięknie się dzieje - bardzo udana fotografia.
Zapytam przewrotnie - masz może coś z dłuższej ogniskowej z tego mordoru?
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Niestety nieTylko pion kilka minut pozniej. Tez calkiem calkiem
(skromnosc moja...
Wybralem sie wczesnie w poszukiwaniu swiatla w innym miejscu. Po drodze zastalem to a pozniej juz nic.
Dziekujac Wam za opinie podziele sie przezyciami tego poranka.
Otoz za plecami tego kadru jest las. (Ross Island - Killarney) Las pelen stawow i oczek wodnych gesto porosniety rodondrenami i starodrzewiem oplecionym gesto wiciorosla.
Przebywanie tam po zmroku zarezerwowane jest tylko dla odwaznych. Plan Wladcy Pierscieni w pelnym wymiarze.
Z kolei tego poranka te stawy i oczka zaczely tak potwornie krzyczec pekajacym na nich lodem, ze oniemialem z zachytu i zapomnialem o aparacie![]()
Za to wlasnie cenie sobie najbardziej moje hobby. Za mozliwosc i chec bytowania w takich czy innych miejscach.
Sorry za przedluzanie i rozpiskęAle ciagle jestem pod wrazeniem tych odglosow patrzac na te fotke
![]()
ja ci sie zrzuce na statyw!
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Ja bym lekko przekadrował żeby było więcej góry i mniej dołu.
Co nie oznacza że tak jest źle![]()
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Ooooo to jest dobre![]()
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Skontaktuj się z nami