Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: Przed...

Domyślnie Przed...

...świtem? Widac? Czy moze jednak nie

Domyślnie

No dla mnie bomba!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    No dla mnie bomba!
    Dla mnie też Dobre, dobre.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    No dla mnie bomba!
    Postanowilem nie ingerowac zbytnio w obrobke. Pokazac jak bylo. Niestety musialem usunac troche szumu. Nie wiem dlaczemu. Iso 200; f/8 a jednak. Jedyny plus to to, ze z lapy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Postanowilem nie ingerowac zbytnio w obrobke. Pokazac jak bylo. Niestety musialem usunac troche szumu. Nie wiem dlaczemu. Iso 200; f/8 a jednak. Jedyny plus to to, ze z lapy
    No i bardzo dobrze bo z twoja obrobka to jest krotka historia......bylo slabo (poczatki), potem lepiej, potem swietnie a potem wpadles w dziwna technike rozjasniania i kontrastowania.......na szczesie widze ze wracasz do techniki "swietnie" a zaszumilo bo warunki byly nieciekawe....poza tym widze ze swiatlo bylo dosc mocne i NEF pewnie jest dosc ciemny.....wiec szum wyszedl przy rozjasnianiu.....calkiem ladnie sobie poradziles

Domyślnie

Świetne!
    Kolorki, nastrój, wszystko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    ...świtem? Widac? Czy moze jednak nie
    .. widać, widać, ..... dobre zdjęcie

Domyślnie

Fajnie to wyszło. IMO bardzo naturalnie w porównaniu do Twoich poprzednich prac (nie żeby tamte były gorsze - po prostu inne). Widać tą delikatniejszą obróbkę o której pisałeś.
    Podoba mi się jak pokazałeś świt (jak mówisz, że to świt to chyba świt) w tych pięknych okolicznościach przyrody i niepowtarzalnej....

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów