też się pozachwycam...
Szukaj
nieziemsko! fantastyczne zdjęcie. zazdroszczę i gratuluję![]()
galeria: http://erde.farmapomyslow.pl/
zaliczając tę fotkę do roku 2009 powiem tak najładniejsza Twoja fotografia 2009 ( dlatego do 2009 bo w tym roku zrobisz jeszcze coś bardziej porywającego ), jestem pod ogromnym wrażeniem, tak jak wspominam jacht z zamarzniętą ławką skąpaną w zatoce , oraz gołębie poderwane do lotu w Warszawie, tak tę fotografię na pewno zapamiętam Maćku - GRATULUJĘprzepiękne zdjęcie
Ostatnio edytowane przez harb ; 05-01-2010 o 17:27
No musze podpisać się pod zachwytami - naprawde udalo Ci się to zdjęcie.
Bardzo dobra fotografia - świetnie komponują się linie falochronu i ruchu chmur na niebie.
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
niezle naprawde niezle!
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Swietne zdjecie
Swietne kolorki![]()
Pozdrawiam Wioletta
Kiedy widze Twoj watek czasem nachodzi mnie mysl.. znowu beda smugi u gory i kisiel na dole.. no ile mozna, ile mozna. Ale za kazdym razem zagladam i nie zawsze ale jednak dosc czesto okazuje sie, ze jednak mozna. Rozumiem ograniczenia "krajobrazowe" ale i tak mysle, ze masz malego hopla na punkcie takich minimalistycznych fotografii. Tyle, ze robisz to w naprawde godny podziwu sposob. Niby fotografujesz niemal wciaz to samo. Ten sam motyw. Ale umiesz to pokazac na coraz to inne sposoby. I to mi sie w Twoich fotografiach podoba. Nie sam motyw bo on mi sie juz ciut opatrzyl ale sposob podania.
Pieknie to pokazales. Po prostu pieknie.
Dziękuję raz jeszcze.
Przyznam się, że nie mam małego hopla na punkcie minimalistycznych kadrów. Ja całkiem straciłem dla nich głowę
Sądzę, że nawet mając krajobrazy, którymi raczy nas grupa wyspiarzy to wyszukiwał bym minimali a w przypadku ich braku chodziłbym z jakimś podręcznym gadżetem i je samemu tworzył
Zdaję sobie sprawę, że mogę przynudzać pokazując motywy bardzo do siebie podobne (bądź wręcz identyczne) ale Wasze reakcje podnoszą mnie na duchu i dają motywację do dalszego poszukiwania i ćwiczenia warsztatu.
Krzywo jak cholera .....Ja zwykle zresztą u Ciebie
Trzeba było prosto trzymać aparat.
Przyjemnie się ogląda
Skontaktuj się z nami