Szukaj
no 2 bardzo ladna, kadr i oswietlenie
a co to za cien na kanapie? dziwnie wyglada
na 1 nie podoba mi sie oswietlenie twarzy, widzialbym lewą czesc jasniej
Prezentacja sukien ślubnych na czarnym tle, bez kontry, to dosyć indywidualne podejście,
no cóż, o gustach się nie dyskutuje.
Wiem, miało być elegancko i szlachetnie, ale moim zdaniem jest smutno i ponuro.
Sterczące nitki i kosmyki na 2 można w PS-e wyplamkować,
takie detale w fotografi reklamowej i katalogowej są raczej nie do zaakceptowania.
Chyba trafił ci się mało wymagający klient.
Camera Obscura, DX, FX, XXX
bardzo zle swiatlo do tego jeszcze na 2 ustawienie modelki,dziurek od nosa nie wxponuje sie
Road to Manila
Hmm... na pierwszym zdjęciu modelka najwyraźniej nie wydepilowała sobie paszkialbo ja źle widzę ?
![]()
to nie nitki ale aplikacje i tak ma być.
Czarne tło było wymagane przez klijenta.
Chyba źle widzisz.
Dlaczego złe światło proszę o szczególy.
Ja tez widze te kilkudniowe odrosty pod paszka i cos dziwnego na czole jakby pryszcze, ktore mozna wyplamkowac.
pozdr
mrcll
| Nikon |
myslalem ze tylko mi sie rzucil te "odrosty" w oczy , radziłbym jednak chociaż zmiękczyć tam żeby nie rzucało się tak w oczy...
jedynka jeszcze jeszcze , ale dwójka naprawdę cienko...
po co ta kanapa ?
ta mina ?
z pierwszego zdjecia widać że modelka do brzydkich nie należy, a na drugim wyszła naprawde nieładnie :/
zrobiłeś od dołu co pokazało ciurki od nosa które zazwyczaj psują efekt :/ i jakas malo naturalna ta poza...
sam nie wiem co jeszcze .. po prostu wyszła nie ładnie..
w pierwszym natomiast dużo lepiej jeśli chodzi o ustawienie modelki, cień przeszkadza.. ale modelka przynajmniej wyszła ładna
czekam na kolejne![]()
TOTALNY AMATOR with...
Nikon D50 + Nikkor 18-55/3.5-5.6 + Nikkor 50/1.8 + Tamron 70-300/4-5.6 + Nikon SB-20
www.tordek.ovh.org <== PhotoBlog
Skontaktuj się z nami