Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: jedno takie...

Domyślnie jedno takie...

Na zimowo- ciekawa jestem opinii- jak zawsze

Domyślnie

Mam mieszane odczucia: z jednej strony ładna, delikatnie pokazana buzia, z drugiej strony mam wrażenie, że w pionie byłoby lepsze kadrowo.

A uśmiech b. fajny

Domyślnie

Dziękuję za opinię) Jakoś mi właśnie w tym przypadku poziomy kadr podpasował, ale to subiektywne odczucie) A jak obróbka, kolory- do przyjęcia??? Dla porównania wklejam podobne< które lepsze- podpowiedzcie)

1.

Domyślnie

Według mnie 2 foto lepsze,

Domyślnie

Drugie zdecydowanie. Na jedynce kadr do bani. Buzia fajnie, nawet bardzo.

Domyślnie

Dwojka bardzo fajna

Domyślnie

Drugie bardzo ladne
    D750 N24-120 f/4, S35 f/1.4, S50 f/1.4, N50 f/1.8D, N85 f/1.8D, N70-300 f/4.5-5.6

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artur678 Zobacz posta
    Na jedynce kadr do bani.
    Nie rozumiem. Ja myślałem, że jest to to samo zdjęcie tylko obrócone (flip horizontal)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kosior1125 Zobacz posta
    Nie rozumiem. Ja myślałem, że jest to to samo zdjęcie tylko obrócone (flip horizontal)
    tylko kaptur jest po tej samej stronie

dla mnie to jest super ciekawski dzieciak zaglądający w obiektyw bardzo ładne i wymowne zdjęcie a oczki ostre jak żyleta i kolorystycznie też mi się podoba
    Monika Dąbrowska, mój przyjaciel D700; kilka kilo klamotów i Korba ... na punkcie fotografowania
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Dziękuję wszystkim za opinie- kadrowo mi też dwójeczka zdecydowanie bardziej się podoba, ale na jedynce oczy są chyba fajniejsze (oczywiście to mój subiektywizm jest. A syn rzeczywiście jest ciekawski) I jako jedyny z całej trójeczki jako tako współpracuje ze mną)- najbardziej statyczny jest, he, he) Pozdrawiam.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów