Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: listopadowy HEY

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoGRAFIK Zobacz posta
    Dla mnie takze wieje nudą.

tak oczywiscie masz jak zwykle racje.
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

Wszystko już zostało powiedziane.
    Pozostaje mi tylko wstawić:
    D300s/S10-20/Manfrotto 055XPROB+486RC2/Marumi/Lowepro

Domyślnie

Nie nie, nie rozumiecie.. Koncert byl nastawiony na odbior centralny, WIEC zdjecia zostaly wykonane wg pomyslu, WIEC nie mozna im nic zarzucic. Serio, jeden z lepszych reportazy koncertowych jakie widzialem. Serio serio.

Tez musze zaczac zabierac ze soba statyw na koncerty.
    forum.niekojarze.pl

Domyślnie

sie czepiliscie odbioru centralnego .. ogladanie laserow z boku bylo po prostu strata czasu, bo nie wygladalo to nawet w 30% tak dobrze jak ze srodka. i tylko to mialem na myli piszac o centralnym odbiorze.
    zarzucajcie sobie co tylko chcecie - jesli to wam poprawi humor i samopoczucie.
    a statywu na koncercie nie posiadalem. z racji tego ze bylem tam na zaproszenie zespolu, wolalem posluchac i popatrzec niz biegac ze sprzetem.

Domyślnie

I wszystko fajnie, sam lubie Hey, ale nie dziw sie, ze wieje nuda - pokazales 6 bardzo podobnych zdjec, z czego jedno sie wyroznia, bo jest w pionie. To jest zadna relacja z koncertu. Pocztowka dla oswietleniowcow conajwyzej. Nastepnym razem pokaz jedno, dwa zdjecia, zamiast tlumaczyc sie, ze wolales sluchac niz biegac ze sprzetem.
    forum.niekojarze.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jakubas Zobacz posta
    , ze wieje nuda - pokazales 6 bardzo podobnych zdjec, z czego jedno sie wyroznia, bo jest w pionie. To jest zadna relacja z koncertu.
    po pierwsze - wskaz mi miejsce gdzie napisalem ze to relacja z koncertu.
    po drugie - faktycznie te zdjecia roznia sie w wiekszosci tylko swiatlem. to samo mozna powiedziec o kazdym zdjeciu kocertowym modowym, w ogole o kazdym zdjeciu. wysnuc wiec mozna wniosek ze fotografia wieje nuda. ciekawe wiec czemu na tym forum jest tyle tysiecy uzytkownikow
    a po trzecie - pokazalem te zdjecia ktore chcialem i ktore sa dla mnie interesujace. wlasnie w celu poakzania czeogs czego na polskich koncertach wlasciwie nie ma czyli fenomenalnego oswietlania.

a ze paru malkontentom sie nie podoba to bardzo mi przykrosc.

Domyślnie

Przejdz sie kiedys na Dick4Dick, oni z reguly maja dobre oswietlenie + wizualizacje.

Ad.2 - z pozoru rewolucyjna teoria, jednak jest calkowicie nieprawdziwa. Twoje zdjecia faktycznie roznia sie tylko swiatlem. Natomiast reszta czesto rozni sie jeszcze kadrem.

Ad.3 - nie watpie, ze tak wlasnie zrobiles. Z uwagi, ze jest to forum, dostajesz tez feedback, to normalne. Ale dyskutujesz z nim do upadlego, i to niestety tez normalne...
    forum.niekojarze.pl

Domyślnie

Sailor... jest tu paru którzy robią bardzo dobre zdjęcia koncertowe. I przyzwyczaili swoich kolegów z forum, że zdjęcia koncertowe potrafią być pełne energii, czasem humoru, czasem szatana na odsłuchu * Tutaj tego nie ma, bo i zespół inny i charakter całości z innej bajki tak więc nie ma co oczekiwać żebyś dał to samo w obrazkach. Umówmy się - chciałeś pokazać kilka zdjęć z show z fajnymi efektami świetlnymi i udało Ci się. Nie zmienia to faktu, że kadry są podobne, wokalistka stoi w jednym miejscu tak samo jak i pan fotograf zresztą Słowem - dla kogoś szukającego wrażeń w koncertówkach może wiać nudą.

Komentarze powyższe biorą się z tego, że * I nie bierz wszystkiego jako zarzuty, nie każdego zżera zawiść, wrogość etc.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Leatherface Zobacz posta
    Słowem - dla kogoś szukającego wrażeń w koncertówkach może wiać nudą.
    coz - wybacz ale dla mnie muzyka od dawna zamiast porykiwaniem i podskakiwaniem na scenie jest muzyka.
    dlatego tez domaganie sie by wokalistka skakala po scenie jest dla mnie ... bynajmniej niestosowne. ale kazdemu jak kto lubi.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów