Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: listopadowy HEY

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie listopadowy HEY

krociutki przeglad koncertu.
    jak dla mnie przeswietne widowisko muzyki i swiatla. szkoda jedynie ze poznanski eskulap nie posiada wentylacji

Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Świetny set - gratuluję! Jest klimat, jest gra świateł, super kadry ....

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

1 git, pozostałe z jednego miejsca, więc jak dla mnie wieje nudą... A światełka rzeczywiście git, tylko pozostaje pytanie kogo to zasługa - fotografa, czy ekipy oświetleniowej...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NBA Zobacz posta
    1 git, pozostałe z jednego miejsca, więc jak dla mnie wieje nudą... A światełka rzeczywiście git, tylko pozostaje pytanie kogo to zasługa - fotografa, czy ekipy oświetleniowej...
    bardzo ciekaw jestem co by ci pomoglo bieganie po sali i fotografowanie z wielu roznych punktow gdy pokaz byl nastawiony na "odbior centralny"
    zdjecia maja oddac atmosfere koncertu. a atmosfere tworzy swiatlo i spiewajacy zespol. sciezki dzwiekowaej sfotografowac sie nie da, jak wyglada nosowska i reszta zespolu wiekszosc ludzi interesujacych sie ich muzyka wie.
    na tej trasie koncertowej atmosfere poza muzyka tworzylo swiatlo - i moim skromnym zdaniem byla to jedna z najlepiej dopracowanych realizacji swietlnych w polsce. a troche ich juz w zyciu widzialem
    odpowiadajac na twoje pytanie - to oczywiscie zasluga ekipy oswietleniowej. jak na kazdym koncercie, wiec po co robic zdjecia koncertowe jak zawsze fotograf tylko pstryknal

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    bardzo ciekaw jestem co by ci pomoglo bieganie po sali i fotografowanie z wielu roznych punktow gdy pokaz byl nastawiony na "odbior centralny"
    Centralny... Ah no tak... Zgoda

Domyślnie

Fajne światło i fajnie się ogląda. Tylko muzy brakuje

Domyślnie

nie dodałeś cyferek do zdjęć, co utrudnia odniesienia się do konkretnych kadrów, ale 2 ostatnie zdjęcia jak dla mnie są w świetnym klimacie z przewagą przedostatniego - myślę, że dobrze oddają charakter nowej płyty.
    zastanawia mnie, kiedy na forum zaczniemy odnosić się do zdjęć jako skończonego dzieła, zaprezentowanego widzom, a nie tworu w trakcie tworzenia, kadrowania, obrabiania etc.

Domyślnie

Dla mnie takze wieje nudą. Kasia zwykle stoi caly koncer w miejscu ale jest bardzo ekspresyjna, dobrze jest podczas koncertu ruszyc sie z jedengo miejsca, zlapac twarze publiki, zlapac muzyków etc...

Zadeen to argument z tym centralnym odbiorem bo niby jaki koncert jest nastawiony na odbiór boczny?
    D750X2 /FM/ dużo gratów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoGRAFIK Zobacz posta
    Dla mnie takze wieje nudą.

tak oczywiscie masz jak zwykle racje.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

Wszystko już zostało powiedziane.
    Pozostaje mi tylko wstawić: