Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 46 z 46

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

A ja o tyle cieszę się, że nie wybrałem D90, że wielkość S5 Pro jest dla mnie wystarczająca...tak na styk. A pełny komfort dopiero z gripem I ostatni palec już na gripie. Niby nie jestem jakiś bardzo duży, ale łapę mam sporą :P D90 miałem w rękach. Jest dla mnie maławe. Lepsze od D40/D60/D3000/D5000, ale jakiś mały nadal. Miałem D90-tkę w rękach z podpiętym 18-70, ale też z 17-55 (który jak wiadomo swoje waży). Hm. Tak, dobrze że mam Fuji Coś z półki D80/D90 mógłbym mieć jako zapas. Zapas nie musi zajmować i ważyć
    S5 Pro + N18-70 + N50 1.8 + SB900, F50
    www.waleczny.maxmodels.pl
    Moja fotografia jest taka jak moje życie.

Domyślnie

Jupi! Kupiłem! Teraz pozostaje najgorsze tj. czekanie na kuriera ;oD
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

A dla marudzących o cenie NP-150 mail z serwisu (jupi! odpisali mi po ok. 30 minutach!):

"Witam,

Można zamówić w serwisie. Akumulator kosztuje 149pln brutto + 22pln
    transport zwrotny, możliwy odbiór osobisty.

Jeżeli jest pan zainteresowany, proszę podać dane do faktury, tel
    kontaktowy oraz sposób odbioru baterii."

To se dziś podskoczę, daleko jakoś nie mam.
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

o! dobry "njuzzz" też zamówię do swojego "białego" kruczka
    wpisz 🐒i foto ale nie taką małpę jak w zoo tylko taką jak w emajlu
    ŚREDNI FORMAT jest tylko średni MIKRO CZTERY TRZECIE jest mikro KROP to wycinek całości PEŁNA KLATKA jest najlepsza bo jest pełna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomitom Zobacz posta
    o! dobry "njuzzz" też zamówię do swojego "białego" kruczka
    Jakbyś chciał przyoszczędzić na wysyłce to będę w serwisie w poniedziałek po zaślepkę na synchro lampy. To mogę zanabyć i pchnąć pocztą.

Domyślnie

Byłem, kupiłem, czekam teraz na puszkę. Jakby kto chciał to są też zaślepki na gniazdo 10pinowe, 12zł sztuka.

A tak w ogóle to jestem pod wrażeniem szybkości i sprawności serwisu - w jakieś 2h miałem ugadaną całą transakcję, na miejscu już na mnie czekały gadżety. Ech.

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów