Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Emilka - first time

Witam.
    To moja pierwsza można powiedzieć "sesja" u mnie w moim studio o ile można nazwać tak pokój przeznaczony na to o wymiarach 3m x 2.5m ;] zdjęcia doświatlane sabinkami + parasolki, wyszło jak wyszło, mam nadzieje że Wasze komentarze pomogą mi pokazać błędy jakie zrobiłem i że uda mi się je niwelować następnym razem.

1.
    2.
    3.
    4.
    5.

Domyślnie

Dójka jest dobra, choć brakuje jednego palca. Trójka tez mi się podoba, choć dziwnie wygląda ręka rozszerzająca się w odwrotnym kierunku.

Domyślnie

dzięki pinokio za komentarz, wiem że właśnie na 2 brakuje palca, ale jakoś tak bardziej ścięty kadr bardziej mi się spodobał więc zaryzkowałem, natomiast co do 3 to pewnie to tak wygląda dlatego że ręka w połowie jest troche ściśnięta przez głowe, no ale to już moja wina że nie zwróciłem wcześniej na to uwagi
    Wrzucam jeszcze raz pierwsze zdjęcie z białą ramką bo tutaj zdjęcie się zlało z tłem.

1a.

Domyślnie

1 dziwnie wygląda sama szyja i głowa. 2 fajny kadr, fajna minaka ale coś mi nie pasuje przy granicy włosów i tle. Może gdyby były albo bardziej gładkie albo miały większe go, bo tak wyglądają jak moje zdjęcia z czasów zenitowskich. 3. bardzo fajne zdjęcie. 4 i 5 do mnie nie przemawia i skadrowane 1a też sama głowa jakoś mi nie leży. Moje subiektywne zdanie (wybieram 2 i 3) .Pozdrawiam
    DX|FX|kilka szkiełek|SB600 i Yungnuo
    http://blog.foto-radom.pl

Domyślnie

Jak dla mnie najlepsza 5, ładnie modelka wyszła i kadr nawet ciekawy, tylko przeszkadza to serce, lepiej jakby miało równe krawędzie.
    Pozdrawiam.
    ......uczeń praktyki. D80.

Domyślnie

Najbardziej podoba mi sie 3, 5 fotka-to serce w tle jakos do mnie nie przemawia...ale wszystkie fotki sa ladnie oswietlone, czyste i ostre

Domyślnie

dzięki za komentarze, wiem że na 5 te serce trochę nie leży bo niema równych krawędzi, no ale tylko taka miałem poduszke, a PS nie udało mi się jakoś złagodzić ładnie krawędzi. Dopiero się ucze więc każde rady wezmę do serca, bo przed zrobieniem pierwszej sesji chciałem poświęcić dużo czasu na lekture, kursy w necie no i oczywiście czytając porady na tym forum no i wyszło jak wyszło.

Thumbs up

Najładniejsze zdjecia 1 i 2;]

Domyślnie

Tz 1 i 3;] bląd

Domyślnie

mi sie jedynka bardzo odoba, modelka dobrze odcieta od tla przez kontre

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów