Tak patrzę i nie wiem na które się zdecydować ... może dlatego, że dla mnie obydwa są bardzo ładne![]()
Szukaj
Tak patrzę i nie wiem na które się zdecydować ... może dlatego, że dla mnie obydwa są bardzo ładne![]()
...więc dlatego z punktu mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być,
tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było ... tylko aplauz i zaakceptowanie...
no tylko tej podwójnej bródki troszke szkoda![]()
Naucz się czytać
Dziękuję wszystkim za uwagi.
Wstawiam wersję bez płaszcza
Kobieta z Sonnarem też może
Kolor oczu naturalny. Wiem bo widziałem z bliska.
Zbyt długie patrzenie jest bardzo niebezpieczne można się zatracić
A wersja bez płaszcza została okupiona zapaleniem oskrzeli..
No... trzecie też ładne
Chyba wszyscy zabierający głos w tym wątku stwierdzili że ładnie czyli faktycznie ładnie a co za tym idzie i dobrze technicznie
Ja dopiero czytam książkę PORTRETY z biblioteki DFV i przyznam ciężki to dla mnie orzech
Mam do Ciebie pytanie ,czym spowodowana jest Twoja poza na zdjęciutzn to lekkie odchylenie do tyłu pleckami i w przód główka w stronę aparatu ? czy to wynik tego że aparat był niżej?
Tak trzymaj i nie zwalniaj tempa to pewnie usłyszymy o Tobie nie raz
ps: zajrzałem na Twoją stronę , nooooooooooo![]()
Nikon Nie sztuka zabić muchę przednią szybą,sztuka zrobić to boczną
Czym była spowodowana moja postawa? Musiałam się powychylać żeby aparat ustawił ostrość tam gdzie ja chciałamTrudna sprawa te autoportrety ...
czyli spojrzeć mu w oczy
...zn obiektywu :P
Ostatnio edytowane przez mariush777 ; 06-01-2010 o 13:07
Nikon Nie sztuka zabić muchę przednią szybą,sztuka zrobić to boczną
muszę się doczepić pod względem tegoż "mocniejszego makijażu". na zdjęciu w kolorze po prostu jest widoczny, aczkolwiek na bw oczy same lepiej "świecą" że tak prosto powiem. Natomiast jeśli już chcesz bognik podkreślić coś makijażem, to można też coś ukryć nim, akurat na bw jest strasznie wydłużona jasna broda, twarz można modelować. To pomaga, podkreśla urodę. Pozdrawiam
Marthi - masz rację ale robiąc zdjęcia samej sobie błędy widzę dopiero po zrobieniu zdjęcia, nie jestem w stanie wcześniej poprawić. W lustrze nie było tego widać
Dziękuję za uwagę![]()
Skontaktuj się z nami