Oj, życie na zdjęciach wcale nie jest złeJa jestem wręcz przeciwny ukazywaniu wymarłej, suchej architektury... Co do tego wystającego z za obiektu, to się zgodzę - przeoczyłem. To może jeszcze raz Stawa Młyny?
2.
Szukaj
Oj, życie na zdjęciach wcale nie jest złeJa jestem wręcz przeciwny ukazywaniu wymarłej, suchej architektury... Co do tego wystającego z za obiektu, to się zgodzę - przeoczyłem. To może jeszcze raz Stawa Młyny?
2.
D700+S17-35/2.8-4+N35/1.8+N50/1.8+T28-75/2.8+pt04+sunpaki cztery
Drugi kadr zdecydowanie lepszy. Jest czym oddychać.
A rameczki kolega nie da?
Rameczki nieOna była tylko dla przekory, w rzeczywistości to szkoda mi pikseli. Wg mnie, rameczka pozwala na pozytywny odbiór kiepskiego kadru lub też zwykłego pstryka - pierwsze zdjęcie nawet moim zdaniem do najlepszych nie należało
![]()
Bo chciałem zobaczyć jak przyjmie się niezbyt poprawnie wykonane zdjęcie młynu podkreślone WIELKĄ ramkąNajwiększym BŁĘDEM pierwszego kadru jest kąt pod jakim został uchwycony - przez niego młyn wali się na lewo, a perspektywa jest raczej średnia.
Drugi kadr jest dość spokojny, pocztówkowy wręcz. Został już raz zweryfikowany przez publiczność (na innym forum).
Trzeci kadr jest dość kontrowersyjny, ponieważ mi podoba się bardzo - publiczności średnio.
3.
Dodal bym troche swiatla na dole, gora jest ladnie delikatnie oswietlona wiec i na dole by sie troche przydalo![]()
Potrzebne zastosować... http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=46660
LED ZEPPELIN
Skontaktuj się z nami