Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: mały mix

Domyślnie

Moich prac jest bardzo niewiele. Te wlasnie zrobione sa w zasadzie moimi jednymi z pierwszych:] dlatego chcialam sie dowiedziec czy w ogole cokolwiek jest w nich dobrego, czy to dobry kierunek. Aha, zdjecia te nie byly poddane zadnym obrobkom w psie, sa jakie sa, wrzucilam tak dla ogolnej orientacji.
    ... vouloir c'est pouvoir...

Domyślnie

Ja nie napisałem abyś swoje jeszcze inne prace pokazała tylko jak widzę jesteś zarejestrowana już pare lat na tym forum więc pokaż mi kogoś innego prace z tego forum przypominającą twoją wystawkę.
    Nikon D40 | N18-55 VR | YN460-II | I JESZCZE ROWER |

Domyślnie

Aha. No tak, jestem zarejestrowana od paru lat co moze byc mylace. Poczatkowa moja obecnosc tutaj nie byla zwiazana bezposrednio z fotografia, nie zagladalam tu juz baaardzo dawno, mozna powiedziec ze wlasnie pare lat :] a ze przypomnialam sobie ze posiadam tu konto wiec wrzucilam zdjecia, z ciekawosci.
    ... vouloir c'est pouvoir...

Domyślnie

No to zanim coś wrzucisz to się do tego przygotuj gdyż ja też tu jestem parę lat ale nigdy nie widziałem aby ktoś wrzucił prace takiej słabej jakości. Pooglądaj może prace na tym forum jeżeli już coś tu umieszczasz a potem pokazuj swoje. Szkoda bić pianę gdyż to jest tylko daremne nabijanie postów i jeżeli na tym etapie ty nie zauważasz jakości swoich prac to pewnie już jest zbyt późno abyś to dostrzegła.
    Nikon D40 | N18-55 VR | YN460-II | I JESZCZE ROWER |

Domyślnie

Wyluzujcie. Pimps odpuść dziewczynie uczy się, chciała się pochwalić - już wie co źle zrobiła więc następne zdjęcie będzie o wiele lepsze, prawda?

Domyślnie

Karolcia foty kadrowo i technicznie są rzeczywiście słabe. Swoją opinie wyrażam na podstawie odczuć jakie wywołują te zdjęcia u potencjalnie obcych odbiorców. Ty inaczej je spostrzegasz bo wywołują u Ciebie wspomnienia z chwil kiedy je wykonałaś. To co podoba się nam nie zawsze podoba się innym, a zwłaszcza umieszczając je na forum nie licz na to, że wzbudzą zachwyt. Ja jestem zarejestrowany od ponad roku i kilka fotek już prezentowałem. Za każdym razem przed umieszczeniem na forum danego zdjęcia wydawało mi się, że jest ok, a jednak forumowicze zawsze zauważają błędy i niedociągnięcia. I o to właśnie chodzi, aby dzięki Ich ocenom dostrzegać u siebie błędy i wyciągać wnioski dzięki którym staram się wnosić poprawki przy kolejnych sesjach zdjęciowych. Naprawdę bardzo dużo daje oglądanie prac innych, doświadczonych kolegów/koleżanek i starać się przekładać zdobytą wiedzę na swoje prace. U mnie jeszcze duuuużo czasu upłynie zanim moje zdjęcia będą zbierały same pozytywne oceny.
    Do tej pory najpozytywniejszy odbiór miało zdjęcie które umieściłem w dziale Foto-żart.
    Z Twoich zaprezentowanych zdjęć jestem przekonany, że jedno gdyby tam się znalazło to dostało by kilka miłych komentarzy.

Oto jak ja widzę to zdjęcie po małej obróbce

Najważniejsze to się nie poddawać i trzaskać jak najwięcej zdjęć

Domyślnie

No to teraz ja: zdjęcie po obróbce zmniejszasz do rozmiarów max: 1024px - szerokości i max: - 760px wysokości, wysokość max 760px!!!

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów