Szukaj
Jaki to auto ma kolor?
www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska
Ciezko okreslic;] Jakis niebieski metalik
Nikon D90+N35 f1.8+N50 f1.4+N55-200VR+SB-900+SB-400
Czy te zdjęcia mają pokazywać piękne graffiti, a tym samochodem to pewnie artysta przyjechał?![]()
Nie do koncaMaja pokazywac sam woz. Co do miejsca to chodzilo o jakis placyk zeby sie poslizgac. A ze graffiti bylo obok to wlaczylismy to;]
niestety - jestem na NIE - głownie za sprawą słabych kadrów proszę Kolegi. Może 3. broniłaby się gdyby nie wystająca latarnia ze środka dachu auta.
dla mnie jedynie 5(choc wydaje mi sie nieostra) i ewentualnie 3 - ogolnie nie podoba mi sie tlo (calkowicie odwraca uwage - wszedzie domki)
"Amatorzy zbudowali Arke, Profesjonalisci Titanica..."
O to mi chodziloDzieki wielkie panowie. Wasze porady sa dla mnie wazne.
śnieg, niebo popalone, auto na każdym zdjęciu w innym kolorze, i kadry hm.. średnio mi podchodzą, głównie przez tło, ale i samochód jest średnio ustawiony.![]()
Canon System User
C5DII | C40D | Sam8/3,5 | SMCTakumar50/1,4 | C17-55/2,8 | C70-200/2,8L | C580EXII | m42
Ja niestety podzilę wcześniejsze opinie.
1. Kolory - ciężko rozpoznać kolor samochodu. Tutaj starałbym tak manewrować kolorem by auto miało swój oryginalny kolor.
2. Ciężko rozpoznać, że jest to wersja RS6 - proponowałbym kilka ujęć bardziej eksponujących wyznaczniki wersji RS6 jak felgi, grill, zderzaki, błotniki, itp.
3. Przy krzykliwych kolorach grafitti na murze obróbka w kolorze czarno-białym to dobry pomysł według mnie, ale np. na zdjęci 6 niewiele się dzieje.
Auto z potencjałem. Zima jeszcze trwa, więc kolejny wypad na ślizgawkę z RS6 jak najbardziej możliwy. Powodzenia.
Jarod
"Wychodź na zewnątrz więcej, ale rób mniej zdjęć"
Skontaktuj się z nami