Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Pajacyk

Domyślnie Pajacyk

Postanowiłem dostarczyć kilka zdjęć dla PAHu, w związku z czym urządziłem małą sesje Pajacykowi. Sesja w klimacie świątecznym. Tematyka dla mnie dość niezwykła w związku z czym troszkę eksperymentowałem. Co myślicie?

1.

2.

3.

4.

Może macie pomysły na sesje dla takiego Pajacyka?

Pozdrawiam
    Jarek

Domyślnie

Jak widać pajacyk bezproblemowo robi szpagat wiec może cykl zdjęć "Ćwiczymy razem z pajacykiem" ?

Domyślnie

W tym wydaniu tło bije pajacyka i staje się pierwszoplanowym tematem.
    Nie robiłeś korekty naświetlenia?? Mogę się jedynie domyślać.

Domyślnie

Z takie założenia wyszedłem, tj. nie chodzi o zdjęcia przedmiotu a stworzenie klimatu wokół niego. Chciałem aby tło wyraźnie, jednoznacznie wskazywało na święta.

Nie są to zdjęcia produktu, zamysłem było stworzenie pocztówek/kart świątecznych z pajacykiem. A w takiej sytuacji fakt drugoplanowej roli pajacyka, jest uzasadniony. Przynajmniej tak jak to widzę.

Dziękuję za Twoją opinię i pozdrawiam

Domyślnie

Sorki Mosquito ale żadnej z tych kartek bym nie wysłał. Pajacyk gryzie się z blatem.
    Myślę że stroik z pajacykiem w jednolitym tle byłby wystarczającym rozwiązaniem.
    Pozdr
    D700 D810 N AF 17-35 D F2.8 S HSM 70-200/f2.8 S 2x DG APO N 24-70/f2.8 EX , Mz 58 AF-1 Pentax Super A
    Portfolio

Domyślnie

No, ym, ładna kolorystyka, GO, ale nic poza tym. Ot, drewniany pajacyk i tyle... ale rozumiem, że to początki
    Początki techniczne świetne, teraz szukamy innych, bardziej osobistych czy też nie osobistych tematów do fotografowania.
    Powodzenia

Domyślnie

Nr 3 jest jeszcze do przyjecia. Ciekawe ujecie.
    D750 N24-120 f/4, S35 f/1.4, S50 f/1.4, N50 f/1.8D, N85 f/1.8D, N70-300 f/4.5-5.6

Uprawnienia umieszczania postów