Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

"Yes, Fuji files did not make it into our final version of Bibble 5 - due to their unusual sensor pattern, they are a lot of additional effort to support.

We do intend to add full Fuji support (including the s-pixles and other sensor-specific features) but I cannot say when this might happen."

Taką odpowiedź dostałem od panów z Bibble.

Ale najlepsza rzecz jest taka że właściciele wersji 4 dostali free upgrade do 5, tyle że ja miałem wersję Light a dostałem upgrade na Pro
    Szkoda tylko ze nie mogę używać jej jeszcze z Fujikiem...

bth
    Gość

Domyślnie

Posiadam licencję na wersję 5 (automatycznie upgrade z "czwórki", tak jak kolega wyżej). Jeżeli ktoś jest zainteresowany jej odkupieniem (poniżej cen Bibbliowych oczywiście), chętnie się z Bibblem pożegnam. Powód prozaiczny - używam tylko NX2, a Bibble leży zakurzony. Bibble4 używałem z przyjemnością w czasach D50, niestety potem musiałem się przesiąść, bo prace nad supportem dla nowych aparatów (D90) przeciągały się, a zdjęć przybywało

Domyślnie

Jest jeszcze jeden program platny ktory mozna obrabiac RAWy to LightZone i jest on rowniez dedykowany platformie Linux. Wersja 3.7 otwiera juz RAWy z D90ki. To tak na marginesie.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów