Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie drzewa we mgle...

Witam, wrzucam trzy zdjęcia zrobione jak dla mnie w trudnych warunkach, bez swiatełka, czy wam się podobają?

1.

2.

3.

poproszę o wasze opinie, dzięki.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

ja wybieram nr 3 bo i kadrowo i kolorystycznie jest ok. natomiast jedynka ma coś z WB bo masz szaro różowaty odcień na całej fotce i mz. generalnie na jedynce jest zbyt szaro , na dwójce trochę ciasno z prawej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    ja wybieram nr 3 bo i kadrowo i kolorystycznie jest ok. natomiast jedynka ma coś z WB bo masz szaro różowaty odcień na całej fotce i mz. generalnie na jedynce jest zbyt szaro , na dwójce trochę ciasno z prawej
    Witaj, puściłem do Ciebie PM z pytaniem, będę wdzięczny jak dasz mi odpowiedź.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    Wypada jedynie przytaknąć.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

wszyscy by tylko przytakiwali ja nie

podoba mi sie trzy

dwa ale jak dasz powietrza z prawej tez bedzie ladna

Domyślnie

W moim odczuciu, tylko i wyłącznie trójka, pozostałe kadrowo niezdecydowane.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    W moim odczuciu, tylko i wyłącznie trójka, pozostałe kadrowo niezdecydowane.
    zdecydowanie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    czy wam się podobają?
    Mnie się kompletnie nie podobają. WB sprawia wrażenie pomylonego Kadry przeciętne. Sceneria również nijaka. Kompletny brak światła można było lepiej wykorzystać lub nawet zastąpić, ciekawym, niesztampowym ujęciem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Mnie się kompletnie nie podobają. WB sprawia wrażenie pomylonego Kadry przeciętne. Sceneria również nijaka. Kompletny brak światła można było lepiej wykorzystać lub nawet zastąpić, ciekawym, niesztampowym ujęciem
    ale TY podajesz przepis na topowe zdjęcie a kolega dopiero zaczyna - nie żądajmy więc za dużo trójka jest do przełknięcia

Domyślnie

Mnie się podoba 2. Trochę przyciasnawa z prawej ale domek w tle całkiem dobrze wygląda. Jedynka - kosz, albo ciachnąć uciachane krzaki z prawej i zlewej. Trójka też ciekawa. Tu pokusiłbym się o lekką zmianę perspektywy tak by wyraźniej zaznaczyć odległość pomiędzy drzewami.
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów