Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 32 z 32

Wątek: modowo

Oszczędny w słowach Awatar jungli
    Miasto
    Wolne Miasto Gdansk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Pewne jest jedno - sailor pracy Ci nie da Sporo innych forumowiczów również
    To stary podpis, nie chce mi sie go edytowac...

sailor

Nic mi w gardle nie stoi, nie interesuje mnie czy to kotlet, czy ktos na tym zarobil, badz zdjecie zdobylo prestizowa nagrode, powtorze, patrze na zdjecie i mowie czy mi sie podoba czy nie, co mi sie podoba, a co nie, wyrazilem swoja opinie, nie musi Ci sie podobac, dla mnie panna ma zeza i tyle, jak tego nie dostrzegasz, to na okresowe do okulisty

pozdroofka
    Ostatnio edytowane przez jungli ; 07-01-2010 o 00:57
    Member of ABCDEFG POLSKA.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jungli Zobacz posta
    mowie czy mi sie podoba czy nie, co mi sie podoba, a co nie, wyrazilem swoja opinie, nie musi Ci sie podobac, dla mnie panna ma zeza i tyle, jak tego nie dostrzegasz, to na okresowe do okulisty
    widzisz kolego - odpowiem w twoim stylu - mam w bardoz ale to bardzo glebokim powazaniu czy usilujesz mnie obrazic wysylajac do okulisty czy tez po prostu chcesz byc zlosliwy. to ze cie nie ineteresuje czy zdjecie zdobylo jakies nagrody czy nie, swiadczy o twojej ignorancji, ponadto - podobnie jak wielu fachowcow w watku o noctiluxie nie zauwaza roznicy miedzy topowym szklem a plastikowa wydmuszka tak samo najwidoczniej ty nie zauwazasz roznicy miedzy dobrym zdjeciem a gniotem. i jest to jeden z wielu powodow tego ze ty szukasz pracy a ja nie narzekam na brak zlecen.
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów