Bardzo ładnie, bardzo przyjemnie doświetlone portrety.
Podobają mi się. Nie będę wymyślała niewiadomo czego na ich temat, bo są moim zdaniem dobreco jednak nie znaczy, że doskonałe :P
Szukaj
Bardzo ładnie, bardzo przyjemnie doświetlone portrety.
Podobają mi się. Nie będę wymyślała niewiadomo czego na ich temat, bo są moim zdaniem dobreco jednak nie znaczy, że doskonałe :P
nie, nie bazar .. co zas do przemyslenia - zapytaj qooby ktory byl asystentem ile czekalismy na tramwaj
ja wiem ze trudno zrozumiec w obecnych czasach ze fotografia jest przemyslana, ale niestety tak juz jest - robienie zdjec przypadkowych przy komercyjnej sesji modowej jest imho bez sensu.
tlumaczyc sie nie zamierzambanalnego chwytu za kołnierz trudno mi przyjąć za coś oryginalnego. Powiem więcej - to jest po prostu nudne.chyba ze zamowisz u mnie sesje :P
ale jesli chodzi o kolnierz - chwyt moze banalny (choc wszystko obecnie mozna nazwac banalem, skoro juz bylo) ale wystarczajaco zwraca uwage na dekorcyjna czesc bluzki. kropka![]()
a znasz takie ktore sa doskonale i nikt ale to absolutnie nikt sie do nich nie przyczepi? z checia obejrze
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Piotrze,
Trójka genialna, bardzo się podoba, klimat, świetne kolory, kontra.
Dwójka też bardzo dobra. Na początku byłem na nie z Tym teatrem polskim, ale po chwili stwierdziłem, że to musi być dwuznacznehehehe
Pozdrawiam,
AMI
D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)
Szczęśliwe numery to 3 i 4![]()
B. dobre zdjęcia.
ps. I dwójka, dwójka oczywiście!
dawno nie oglądałem pana zdjęć...całość świetna! tak sobie myślę...też kiedyś będę takie zdjęcia robił...pozdrawiam!
D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...
Cały set jest OK. Ciekawe kompozycje i świetna obróbka. Dla mnie 3 i 4 Naj.
Mi najbardziej 2 leży.
A na marginesie - podpowiadasz nowe miejsca na sesję w Poznaniu... Nareszcie widzę nie galerię Malta czy pomnik na Kutrzeby.
NIEWIELE UMIEM. Chcę umieć więcej! Krytykuj i oceniaj. Byle konstruktywnie!
na razie D80 + Tamron 28-75 F/2.8 + Metz 48 AF-1
Wszystkie trzymają poziom, ale 3 podoba się najbardziej. Te przepalenia super tu pasują, wszystko super ze sobą współgra.
Drogi sailorze. Z radością i przykrością zarazem muszę stwierdzić, że jesteś kolejną osobą którą muszę dopisać do listy fotografów prezentujących tu na forum świetne zdjęcia, które oczarowują ale i wpędzają w kompleksy.
![]()
Skontaktuj się z nami