Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32

Wątek: modowo

Domyślnie

Bardzo ładnie, bardzo przyjemnie doświetlone portrety.
    Podobają mi się. Nie będę wymyślała niewiadomo czego na ich temat, bo są moim zdaniem dobre co jednak nie znaczy, że doskonałe :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Roman K. Zobacz posta
    Autor pewnie napisze, że wszystko było przemyślane, łącznie z tramwajem i przepalonym tłem ( Bazar?).
    nie, nie bazar .. co zas do przemyslenia - zapytaj qooby ktory byl asystentem ile czekalismy na tramwaj
    ja wiem ze trudno zrozumiec w obecnych czasach ze fotografia jest przemyslana, ale niestety tak juz jest - robienie zdjec przypadkowych przy komercyjnej sesji modowej jest imho bez sensu.

banalnego chwytu za kołnierz trudno mi przyjąć za coś oryginalnego. Powiem więcej - to jest po prostu nudne.
    tlumaczyc sie nie zamierzam chyba ze zamowisz u mnie sesje :P
    ale jesli chodzi o kolnierz - chwyt moze banalny (choc wszystko obecnie mozna nazwac banalem, skoro juz bylo) ale wystarczajaco zwraca uwage na dekorcyjna czesc bluzki. kropka

Cytat Zamieszczone przez para_wodna Zobacz posta
    co jednak nie znaczy, że doskonałe :P
    a znasz takie ktore sa doskonale i nikt ale to absolutnie nikt sie do nich nie przyczepi? z checia obejrze
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Piotrze,

Trójka genialna, bardzo się podoba, klimat, świetne kolory, kontra.
    Dwójka też bardzo dobra. Na początku byłem na nie z Tym teatrem polskim, ale po chwili stwierdziłem, że to musi być dwuznaczne hehehe

Pozdrawiam,
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

Szczęśliwe numery to 3 i 4

B. dobre zdjęcia.

ps. I dwójka, dwójka oczywiście!

Domyślnie

dawno nie oglądałem pana zdjęć...całość świetna! tak sobie myślę...też kiedyś będę takie zdjęcia robił...pozdrawiam!
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pienia Zobacz posta
    dawno nie oglądałem pana zdjęć...całość świetna! tak sobie myślę...też kiedyś będę takie zdjęcia robił...pozdrawiam!
    lepiej robic znacznie lepsze czego zycze w nowym roku

Domyślnie

Cały set jest OK. Ciekawe kompozycje i świetna obróbka. Dla mnie 3 i 4 Naj.

Domyślnie

Mi najbardziej 2 leży.
    A na marginesie - podpowiadasz nowe miejsca na sesję w Poznaniu... Nareszcie widzę nie galerię Malta czy pomnik na Kutrzeby.
    NIEWIELE UMIEM. Chcę umieć więcej! Krytykuj i oceniaj. Byle konstruktywnie!
    na razie D80 + Tamron 28-75 F/2.8 + Metz 48 AF-1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez julievna Zobacz posta
    A na marginesie - podpowiadasz nowe miejsca na sesję w Poznaniu... Nareszcie widzę nie galerię Malta czy pomnik na Kutrzeby.
    czestuj sie do woli sluze cala lista :P
    niestety jedno z miejsc (wnetrze) juz nie istnieje

Domyślnie

Wszystkie trzymają poziom, ale 3 podoba się najbardziej. Te przepalenia super tu pasują, wszystko super ze sobą współgra.

Drogi sailorze. Z radością i przykrością zarazem muszę stwierdzić, że jesteś kolejną osobą którą muszę dopisać do listy fotografów prezentujących tu na forum świetne zdjęcia, które oczarowują ale i wpędzają w kompleksy.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów