Wiem o co Ci chodzi, ale to nie jest toTen bajer o którym piszesz działał bodajże jeśli nacisnąłeś Ctrl.
Szukaj
Wiem o co Ci chodzi, ale to nie jest toTen bajer o którym piszesz działał bodajże jeśli nacisnąłeś Ctrl.
Tak, to lokalizator kusora pojawiajacy się po nacisnięciu Ctrl.
Co do tabletu, to poprawnie działa, tak w PS-ie CS2 jak i ogólnie w windowsie.
Co do mojej grafiki, to nie jest to jakiś najnowszy ful-wypas tylko ATI Radeon HD 3450.
dwie różne puszki - "staruszki" kilka jasnych szkieł, błysk, torba i dobre chęci
Myślę, że to jednak kwestia sterowników tabletu. Trzeba poczekać aż wypuszczą nową wersję z poprawką.
sposób na wkurzające kółka @#$^panel sterowania/narzędzia administracyjne/usługi/Usluga wprowadzania na komputerze typu tablet/Zatrzymaj....
A...usluga jest automatyczna więc po restarcie systemu znowu się toto odświeża.... a więc....trzeba kliknąć prawym myszy na "Usługa wprowadzania na komputerze typu tablet" następnie właściwości i wyłączyć to w cholerę. Powinno zadzialać.
Edit: doczytałem, że może to w cholerę wyłaczyć tablet, ale jak na razie u mnie działa i ma się dobrze.
Ostatnio edytowane przez redrumdanyboy ; 16-02-2010 o 17:03
Odświeżam temat, bo ciągle aktualny.
Aby wyłączyć animowane kółko, które pojawia się w niektórych programach przy naciskaniu piórkiem (Windows 7), trzeba wejść do: Panel sterowania/Sprzęt i dźwięk/Pióro i urządzenia dotykowe. W opcjach piórka "Nacisnij i przytrzymaj" trzeba odznaczyć "Nacisnięcie i przytrzymanie dla kliknięcia prawym przyciskiem myszy".
Skontaktuj się z nami