Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27
    Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

"Kręgi na wodzie" kojarzą mi się z sygnalizowaniem pozycji kursora na ekranie z XP (taki bajer dla ludzi mających problem ze wzrokiem lub nieobeznanych z komputerami mający na celu ułatwienie odnalezienia kursora na ekranie). Pogrzebcie w panelu sterowania w ustawieniach myszy/tabletu, może to coś pomoże.
    Mi Volito 1 się nie żarło z W7 x64 (PSa nie mam).

Domyślnie

Wiem o co Ci chodzi, ale to nie jest to Ten bajer o którym piszesz działał bodajże jeśli nacisnąłeś Ctrl.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Tak, to lokalizator kusora pojawiajacy się po nacisnięciu Ctrl.
    Co do tabletu, to poprawnie działa, tak w PS-ie CS2 jak i ogólnie w windowsie.
    Co do mojej grafiki, to nie jest to jakiś najnowszy ful-wypas tylko ATI Radeon HD 3450.
    dwie różne puszki - "staruszki" kilka jasnych szkieł, błysk, torba i dobre chęci

Domyślnie

Myślę, że to jednak kwestia sterowników tabletu. Trzeba poczekać aż wypuszczą nową wersję z poprawką.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

sposób na wkurzające kółka @#$^ panel sterowania/narzędzia administracyjne/usługi/Usluga wprowadzania na komputerze typu tablet/Zatrzymaj....

A...usluga jest automatyczna więc po restarcie systemu znowu się toto odświeża.... a więc....trzeba kliknąć prawym myszy na "Usługa wprowadzania na komputerze typu tablet" następnie właściwości i wyłączyć to w cholerę. Powinno zadzialać.

Edit: doczytałem, że może to w cholerę wyłaczyć tablet, ale jak na razie u mnie działa i ma się dobrze.
    Ostatnio edytowane przez redrumdanyboy ; 16-02-2010 o 17:03

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Biała Podlaska

Domyślnie

Odświeżam temat, bo ciągle aktualny.
    Aby wyłączyć animowane kółko, które pojawia się w niektórych programach przy naciskaniu piórkiem (Windows 7), trzeba wejść do: Panel sterowania/Sprzęt i dźwięk/Pióro i urządzenia dotykowe. W opcjach piórka "Nacisnij i przytrzymaj" trzeba odznaczyć "Nacisnięcie i przytrzymanie dla kliknięcia prawym przyciskiem myszy".

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Wszystko to robię a i tak to denerwujące kółko jest i towarzyszy pracy.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów