Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie plastiki & gumki do D50 :)

Witam!

Po wakacjach jak zaczałem oglądać apapat to zauważyłem że zgubiłem osłonę gumową do, wizjera, oraz osłone na gorącą stopke do flasha, brakuje mi tez fabrycznej osłony na dziure w body do obiektywu i osłon do obiektywu..

Wiecie może ile to by kosztowało wszystko, i gdzie najtaniej kupić?.

Domyślnie

na allegro widzialem oslone na wizjer oslone do obiektywu tez tam
    a tak na marginesie co z nim robiles ? puzzle?
    D-50 T 28-75 2.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez badboy21 Zobacz posta
    na allegro widzialem oslone na wizjer oslone do obiektywu tez tam
    a tak na marginesie co z nim robiles ? puzzle?
    Raczej noszenie w plecaku, i spacery po NY przez parę dni, później przeprowadzka i znowu NY i później wylot.. no i sie zawieruszyło.
    mikołaju przynieś mi GS500F pod choinke

Domyślnie

Osłonę można znaleść taniej, niż na allegro: DK-20. Mam taką, i wydaje mi się, że to oryginał.
    www.mojefoty.com
    Jest: D200|SB-600|T17-50|N18-70|N70-300VR|N50 1.8D|Samyang 8mm|U-AX|K3|3xKenko
    Było: D50|D70s|N18-70|N70-210D|S17-70|S70-210/3.5-4.5|N300/4|Tair-3S|Panagor 2x|3xSoligor

Domyślnie

I tu potwierdza się to co pisałem w poście o miejscu pochodzenia http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=11500 a który wywołał żywą dyskusję.Nie wiem skąd jesteś ale zakładam,że z jakiegoś większego miasta w którym znajdziesz sklep Foto Joker - idziesz tam i zamawiasz oryginalne produkty nikona,ceny mają bardzo fajne bo np.muszla oczna DK-21 kosztuje 13zl,jeśli nie to pozostaje internet.
    Samsung NX300,NX20, 18-55 OIS i 30mm f:2 50-200 OIS III

Uprawnienia umieszczania postów