Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie Jak Jula robiła autoportret

Witam Wszystkich
    Dawno nic nie chwaliłem się córeczką więc coś chciałem pokazać. Wiem że to nic wielkiego ale jakoś tak mi to przypadło do gustu. Córa robiła sobie sama zdjątka swoim aparatem a ja troszkę ją znienacka ustrzeliłem.

1.

2.

3.

4.
    Nikon D40 | N18-55 VR | YN460-II | I JESZCZE ROWER |

Domyślnie

kosior1125 - dzięki

Domyślnie

Faktycznie 4 bardzo fajnie wyszła.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

downunder - moja żona która jest lekko znudzona moją twórczością jak zobaczyła 4 też powiedziała że fajnie to wyszło co było zaskoczeniem dla mnie że z jej ust wyszły takie słowa.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pimps Zobacz posta
    downunder - moja żona która jest lekko znudzona moją twórczością jak zobaczyła 4 też powiedziała że fajnie to wyszło co było zaskoczeniem dla mnie że z jej ust wyszły takie słowa.
    Zazdroszczę ci! Szczerze!!!
    Często krytycznie nastawiony małżonek naprawdę potrafi nas pobudzić do dalszego rozwoju.

Ja np. chciałbym aby moja żona znacznie bardziej krytycznie spoglądała na moje zdjęcia a na razie nie potrafimy się w tej materii zgrać.
    Jej się wszystko podoba, a ja nie potrafię znaleźć nic godnego powieszenia na ścianie.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

downunder - może ty się zbyt krytycznie oceniasz, lub co gorsze żona z grzeczności ci słodzi.

Domyślnie

2- 4, ja jestem na tak, przyjemne i naturalne
    puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności

Domyślnie

Dla mnie cały secik fajny, a czwóreczka super.

Domyślnie

gogdi64 i el.toroo - dzięki za wasze głosy.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów