Szukaj
Sarnina ładna , ale lisek kładzie ją na łopatki.Czuć zimę na tym zdjęciu.Gratuluje Jacku liska.
No lisek jest mocny...
Widać efekty zmiany obiektywu...(oczywiście na lepsze)
ładne sarenkiwg mnie lisek jest nie ostry :/
eee tam nie będę już właził w Twoje posty. Człowiek tylko się denerwujeW niedzielę siedziałem w czatowni dobre 4 godziny w nadziei na myszaka i co? I nic
Zupełnie nic
Śliczny pator wkopałem w ziemię, zanęciłem świeżutkim mięskiem. Efekt był taki, że sarna przeszła niecały metr od mojej czatowni i to była jedyna atrakcja
Ale nie tracę nadziei i może uda się mi się sfotografować myszołowa.
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
Waldku - życzę Ci tego z całego serca, ale ja już pogodziłem się z tym , że zasiadka udaje mi raz na cztery (tzn. co czwarty raz przylatywał myszołów, a dobre zdjęcia to osobna sprawa) Badz tu mądry i wytłumacz im, że byłeś już trzy razy![]()
Pozdrawiam Jacek P.
Ileż by się dało za taką sarninkę czy lisa podczas zasiadki... Ładne klimatyczne...Lisek to nawet z pewnym współczuciem patrzy w Twoja stronęDziś spędziłem 5godzin w czatowni i oprócz sójek to nic się nie działo.... Pozdro dla wszystkich marznących szajbusów...
Pozdrawiam! Irek
no właśnie jesteśmy na tyle porąbani, że nawet jak nic nie przyleci to i tak tam wrócimyJacku, wiem, wiem, cierpliwość to umiejętność, którą na szczęście już posiadłem. Muszę przyznać, że nie liczyłem na przylot myszaka, czy kruka. Raz, że przyszedłem za późno, dwa dopiero co wkopałem "studio" i nieco zamaskowałem naturalną czatownię, którą jest świetnie rozłożysta sosna na skraju lasu. Mam nadzieję, że będę mógł wkrótce pochwalić się jakimiś ujęciami. Marzy mi się sesja z drapolem, bo to duże dla mnie wyzwanie
![]()
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
Super foty.
Muszę się odkleić od karmnika i ruszyć w plener, dzisiaj jak byłem w lesie po patole spotkałem chyba mysikrólika, trzeba będzie go odwiedzić wcale nie uciekał tylko śpiewał a ja byłem bez sprzętu.
Pozdrawiam Zbyszek
D90, D700 + MB-D10 / Sigma 10-20, 24-70 HSM, 150-500. SB-900
Sony HDR SR 11
Skontaktuj się z nami