Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Alpejskie drogi

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez creep Zobacz posta
    ...Sam jechałeś, czy ze znajomymi których cierpliwość wystawiałeś na próbę zatrzymując się co kilkaset metrów?
    Jechałem z kolegą. Muszę przyznać, że jakiś taki mało rozmowny był podczas tej przejażdzki .
    Dzieciaki zostały w hotelu.

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    ... już Ci chyba kiedyś pisałem że bardzo ładnie kadrujesz
    Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    Przyjemnie się ogląda ostatnio Twoje prace śledze je od początku i miło jest widzieć jak duży postęp zrobiłeś
    Dziękuję. Bardzo miło czyta się takie wpisy .

Wszystkim wielkie dzięki za odwiedziny i komentarze .

Domyślnie

Widok najfajniejszy na 3, ale kadr wyszedł Ci najlepszy na 1.
    4 wydaje mi się zbyt kontrastowa, ciemne te przestrzenie na lewej stronie zdjęcia.
    Sam jechałeś, czy ze znajomymi których cierpliwość wystawiałeś na próbę zatrzymując się co kilkaset metrów?

Domyślnie

Dzięki, też o tym pomyślałem ale jakoś doszukiwałem się czegoś jeszcze innego

Domyślnie

Tak, o to właśnie chodzi.
    Kiedy kupiłem 12-24 odłożyłem polara głęboko do torby bo przy takim kącie robi więcej szkody niż pożytku. Oczywiście są niekiedy takie sytuacje, przy których jest niemal konieczny ale wtedy robię dwie fotki - z polarem i bez (tak na wszelki wypadek).
    W każdym bądź razie używanie go przy takich szerokich scenach dla samego efektu przyciemnienia nieba mz mija się z celem. To można zrobić suwaczkiem
    Jeszcze raz z przyjemnością obejrzałem Twoje fotografie. Lubię takie turystyczne
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów