Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie [żużel] Łańcuch Herbowy - Ostrów, speedway w ciemnościach

Ostrów słynie z.. braku światła. Odkopuje zdjęcia zapomniane z kończącego się właśnie roku Krótko z Łańcucha Herbowego - zimno, ciemno, inaczej..

1. Po deszczu, błoto, błoto i jeszcze raz Daniel Nermark (Szwecja).

2. Start - aby na pewno sprawiedliwy?

3. Dojazd do pierwszego łuku - Piotr Świderski (kask niebieski) wyraźnie z przodu.

4. Żużlowa "szpryca" w takich warunkach jest i z przodu, i z tyłu. Walka Tomasz Jędrzejaka, Marcina Jędrzejewskiego i Adama Skórnickiego.
    Canon System User
    C5DII | C40D | Sam8/3,5 | SMCTakumar50/1,4 | C17-55/2,8 | C70-200/2,8L | C580EXII | m42

Domyślnie

Hej. Brak postów to raczej poświąteczne lenistwo... a nie ostracyzm użytkownika Canona
    Jedynka baaardzo mi się*podoba. No i baaardzo dziwne ale dość urokliwe światło. Takie dość neitypowe jak na żużel. Podoba mi się...
    No i zmień system
    Dawid Linkowski - anonimowość w sieci to fikcja
    dalej podpis był nieregulaminowy

Domyślnie

a mi sie 3 spodobala. jest inna jak na zuzel. fajnie ze cos nowego

Domyślnie

Odnośnie trójki ciekawostka - zrobiona 50/1,8 Canona, wziętą na próbę, na 1 bieg od kolegi, bo było tak ciemno, że 2,8 nie dawało rady. Trafiła na 10 tylko jeden raz - i oto jest

Boleczek - system mogę zmienić, jak ktoś mi da na to pieniądze Ostatnio cały dzień biegałam z d300, i powiem szczerze, nie zaprzeczę, przytuliłabym go
    Canon System User
    C5DII | C40D | Sam8/3,5 | SMCTakumar50/1,4 | C17-55/2,8 | C70-200/2,8L | C580EXII | m42

Domyślnie

Odwiedziłem ten wątek klika razy i dopiero teraz mogę coś napisać.
    To co zrobiłaś w tym świetle to już jest po prostu jak dla mnie mistrzostwo.
    Światło ładnie opanowałaś i zdjęcia wyszły kapitalnie!
    W tym roku widziałem sporo fotek żużlowych robionych w kiepskim świetle na rożnych portalach ale Twoje są inne, są bardzo dobre.
    Kadry też mi pasują, szczególnie 3. Na jedynce ciekawie złapany moment i fajne się komponuje tytuł wątku z herbem na bandzie za zawodnikiem
    No i jeszcze kapitalnie pokazane zdjęcie 2. zazwyczaj nie pokazuje się taśmy i zawodników za nią,tylko omija się taśmę i przedstawia samych zawodników- do mnie tak pokazane zdjęcie trafia.
    Gratuluję dobrze wykonanej pracy i czekam na więcej zdjęć !
    Ostatnio edytowane przez djjaca ; 03-01-2010 o 21:27

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez moher Zobacz posta
    Odnośnie trójki ciekawostka - zrobiona 50/1,8 Canona, wziętą na próbę, na 1 bieg od kolegi, bo było tak ciemno, że 2,8 nie dawało rady. Trafiła na 10 tylko jeden raz - i oto jest

Boleczek - system mogę zmienić, jak ktoś mi da na to pieniądze Ostatnio cały dzień biegałam z d300, i powiem szczerze, nie zaprzeczę, przytuliłabym go
    Taaaa przejście bywa bolesne... Ja cały czas nie mam właściwej kolekcji szkieł, ale liczę, że się*w końcu uda... Ale jak już przechodzić to na pełną klatkę... Pozdrawiam. Na prawdę fajne foty...
    Dawid Linkowski - anonimowość w sieci to fikcja
    dalej podpis był nieregulaminowy

Uprawnienia umieszczania postów