Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: żarcia troche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mikkay Zobacz posta
    PS wrzucisz przepis na roladki? Jest w nim coś, czego po zdjęciu i nazwie domyśleć się nie można?
    kurak moczony w oliwie z oliwek z octem balsamicznym pieprzem sola i ziolami. potem zawijasz w to suszonego pomidora, smazysz na marynacie. gotowe

wazne by produkty byly dobrej jakosci. ja oliwe mam przywozona z pugli zaraz po zerwaniu z krzaczkow i udeptaniu. pomidory tez staram sie sciagac z tamtych rejonow. kurak swojski, swobodnie biegajacy.
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

na czworeczke mam ochote.

ps
    zupki zadnej nie bylo ?
    | Nikon |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mrcll Zobacz posta
    n
    zupki zadnej nie bylo ?
    byla.. na przyklad cebulowa z suszonymi pomidorami i warzywami zapiekanymi z serem.

Domyślnie

sailor, nie myślałeś może o wydaniu jakiejś książki kucharskiej?

Domyślnie

mniam mniam,fajne.
    -"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-

Domyślnie

Myślę, że ani lepsze ani gorsze niż te jakie masz na stronie. Równy, dobry poziom bez ambicji "powalenia" kogoś przerostem formy nad treścią . Jeśli jest tak jak piszesz, że myk myk i foty są, to o co my się spieramy przy kosztach/cenie usługi? Które zdjęcia wymagają znacznego nakładu pracy w przygotowaniu i obróbce? A może cena usługi zależy tak od tego "kto", jak "co" oraz "komu" plus talenty negocjacyjne???
    Sprzęt, nawet słaby, nie powinien być problemem. Problem to światło, drugi plan i wyczucie chwili.
    http://www.fotolook.pl/main.php/v/fjerzy/

Domyślnie

fjerzy .. nie bede sobie psul humoru odpowiadaniem na farmazony, wychodzac na 10 lecie znajomej knajpy, pozwolisz ze odpowiem ci w dniu jutrzejszym.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fjerzy Zobacz posta
    Myślę, że ani lepsze ani gorsze niż te jakie masz na stronie. Równy, dobry poziom bez ambicji "powalenia" kogoś przerostem formy nad treścią . Jeśli jest tak jak piszesz, że myk myk i foty są, to o co my się spieramy przy kosztach/cenie usługi? Które zdjęcia wymagają znacznego nakładu pracy w przygotowaniu i obróbce? A może cena usługi zależy tak od tego "kto", jak "co" oraz "komu" plus talenty negocjacyjne???
    Pozdrawiam właścicieli gnijących wątróbek. Jak się kiedyś okaże, że obudziłem się w Polsce, w której bezinteresowna ludzka zawiść przestała istnieć, będzie to niechybnie znak, że umarłem :P

Podobno na onecie łatwiej leczyć swoje frustracje :/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Pozdrawiam właścicieli gnijących wątróbek. Jak się kiedyś okaże, że obudziłem się w Polsce, w której bezinteresowna ludzka zawiść przestała istnieć, będzie to niechybnie znak, że umarłem :P

Podobno na onecie łatwiej leczyć swoje frustracje :/
    Filek, przepraszam Cię, ale czytaj może ze zrozumieniem. Gdzie w tym co piszę miejsce na zawiść? Doceniam foty, uważam, że nie odbiegają od tych, które Autor uznał za reprezentatywne dla siebie i umieścił w portfolio. Doceniam, że ma dystans do tematu i nie robi "pseudosztuki" tam gdzie jej nie powinno być, dostosowując formę do treści. Całowania po d... Autor nie oczekuje. To co jeszcze źle??? Różnimy się na zupełnie innym polu. Zresztą na tym polu czuję sie całkiem dobrze, bo to mój zawód i nie przenoszę tego na obszary, gdzie z Autorem nie tylko nie wygram, ale nie mam nawet szans podjąć merytorycznej dyskusji.

Krytyki nie przyjmuję, a tekst o leczeniu frustracji przekazuję z dedykacją. Nie każda różnica zdań jest "polskim piekłem", jestem tego pewien.
    Sprzęt, nawet słaby, nie powinien być problemem. Problem to światło, drugi plan i wyczucie chwili.
    http://www.fotolook.pl/main.php/v/fjerzy/

Domyślnie

fjerzy - odkad pamietam usilujesz wszystkich przekonac ze zdjecia powinny byc tanie jak marchew bo robiacy je to z reguly darmozjad ktory za chwile pracy chce zarabiac kosmiczne pieniadze.
    to ze fotograf wie jak w ciagu 15 minut zrobic przyzwoite zdjecie zarcia na naturalnych skladnikach bez bawienia sie palnikiem i chemia to zasluga m.in warszatu nad ktorym sie pracuje przez wiekszosc zawodowego zycia. i za to sie placi.
    co do pisania o nakladzie pracy i obrobce - nawet jesli zostalbys moim klientem to g.. cie z aprzeproszeniem obchodiz czy poswiecam na to 5 minut czy 15 godzin. jesli sobie zrobisz takie zdjecia w 3 min kompaktem swojej babci to voila.
    co do umieszczania zdjec w portfolio - to ze nie ma ich na stornie nie oznacza ze uwazam je za niegodne umieszczenia ich w portfolio. gdybym uwazal je za zle to bym ich nie pokazywal. mialem wrazenie ze to dosc oczywiste.
    a co do wypowiedzi filka - po raz kolejny napisal prawde prosto z mostu za co mu bardzo dziekuje

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów