Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Kilka planów - Babia cd.

Domyślnie

no to lufa w drugą stronę...

Domyślnie

Podobają mi się,tylko troszkę "dziwnawe" kolorki na dalszych planach.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Chmmmm przerabialem dzis podobne warunki......chmmm taki softbox z chmur....naswietlasz prawidlowo ale kolory gdzies gina i trudno potem je wyciagnac....
    Mnie sie podoba bajdełej

Domyślnie

Kadry poprawne ale bez szału, natomiast to co się dzieje na dwójce to szaleństwo - długa lufa w dłoń i ...
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Podobają mi się,tylko troszkę "dziwnawe" kolorki na dalszych planach.
    Ta niebieska poświata nad górami, to jest typowy i naturalny efekt. Został przeze mnie zdrowo przytłumiony podczas obróbki. Tyle może zostać... Na dwójce, te pożółkłe od słońca mgiełki dobrze się (MZ) komponują na tle niebieskawej poświaty.

Domyślnie

łoł oba fajne, na 2 wieloplanowość posunię prawie do granic podobają mi się, 2 bardziej
    Jestem szumofobem. S50F1.4A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Kadry poprawne ale bez szału, natomiast to co się dzieje na dwójce to szaleństwo - długa lufa w dłoń i ...
    szaleństwo, w sensie... ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nothing Zobacz posta
    szaleństwo, w sensie... ?
    Mgły, wzgórza, boczne światło – długa ogniskowa do body i zapełniłbym całą zawartość karty
    W górskim krajobrazie naprawdę warto używać długich ogniskowych, bo góry czasem trzeba portretować
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Mgły, wzgórza, boczne światło – długa ogniskowa do body i zapełniłbym całą zawartość karty
    W górskim krajobrazie naprawdę warto używać długich ogniskowych, bo góry czasem trzeba portretować
    no dokładnie można było poszaleć, trochę niewykorzystane warunki , ale nie wiadomo czy autor miał coś długiego , co do zdjecia to jednak 2

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów