no nie ma aż tak dobrze - właśnie się bawię wersją LE a kluczem aktywacyjnym z karty Sandiska i okazuje się, że owsze mam prawo do jednego bezpłatnego update'u ale tylko w ramach wersji 3.7.x
Szukaj
no nie ma aż tak dobrze - właśnie się bawię wersją LE a kluczem aktywacyjnym z karty Sandiska i okazuje się, że owsze mam prawo do jednego bezpłatnego update'u ale tylko w ramach wersji 3.7.x
alexkoz i gdzie kupiłeś takiego sandiska z kluczem?![]()
Nie wiedziałem, że "major update" w przypadku C1 to drugie miejsca po przecinku
Ale co tam...
Ja już sobie zamówiłem i jutro odbiorę Extreme III - warto mieć licencję na ten programik bo kolejna wersja wydaje się być jeszcze ciekawsza, a myślę, że płatny upgrade i tak będzie w rozsądnej cenie (a kolejna karta zawsze się przyda).
Pozdrawiam
D40
www.e-cyfrowe.pl ale myślę, że nie mają wyłaczności na ten produkt.
Chyba jednak nie do końca...
Na forum C1 znalazłem pytanie podobne do tego, które zadałem i jest również odpowiedź udzielona na nie przez Keith'a Carpenter'a (Phase One Staff):
"UpDates fix Bugs and add new camera models and have always been Free.
Version 4.0 will be a chargeable UpGrade.
Since LE comes with 1 Free UpGrade, you will indeed be able to get 4.0 with the redemption of your Free UpGrade.
The LE version of 4.0 is due early 2007."
Zatem cieszymy się??![]()
Pozdrawiam
D40
zasugerowałem się informacją, że mój klucz ważny jest dla wersji 3.7.x. ale jeżeli piszesz że w grę wchodzi upgrade do wersji 4.x to bardzo się cieszę
PS. Software melduje mi że jest już do pobrania wersja 3.7.6.
Ostatnio edytowane przez alexkoz ; 09-11-2006 o 16:30
W tym momencie można śmiało napisać, że polityka licencyjna firmy Phase One (możliwość aktywacji na dwóch komputerach i bezpłatny upgrade do kolejnej "znaczącej" wersji) jest bardzo sympatyczna dla użytkowników.
Pozdrawiam
D40
mogę teraz wreszcie spokojnie pożegnać się z kobyłą NC, wreszcie znalazłem coś co mnie w pełni satysfakconuje mimo że to tylko wersja LE. Szczerze polecam C1 każdemu, komu chce bawić się w RAWy.
Jeśli chodzi o 64 bitowe procesory, to nie zadałem takiego pytania. Może warto poszukać tego na forum PhaseOna.
Od dawana, jak wiadomo, C1 jest napisany na pewno na intelowskie maczki. Wersja 4 ma w pełni wykorzystać możliwości Quadów. Czyli pociągnie full power
Będzie totalny offroad4X4
![]()
Skontaktuj się z nami