Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: CaptureOne 4!

Domyślnie

no nie ma aż tak dobrze - właśnie się bawię wersją LE a kluczem aktywacyjnym z karty Sandiska i okazuje się, że owsze mam prawo do jednego bezpłatnego update'u ale tylko w ramach wersji 3.7.x

pebees
    Gość

Domyślnie

alexkoz i gdzie kupiłeś takiego sandiska z kluczem?

Domyślnie

Nie wiedziałem, że "major update" w przypadku C1 to drugie miejsca po przecinku
    Ale co tam...
    Ja już sobie zamówiłem i jutro odbiorę Extreme III - warto mieć licencję na ten programik bo kolejna wersja wydaje się być jeszcze ciekawsza, a myślę, że płatny upgrade i tak będzie w rozsądnej cenie (a kolejna karta zawsze się przyda).
    Pozdrawiam
    D40

Domyślnie

www.e-cyfrowe.pl ale myślę, że nie mają wyłaczności na ten produkt.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pX Zobacz posta
    Nie wiedziałem, że "major update" w przypadku C1 to drugie miejsca po przecinku
    Ale co tam...
    Ja już sobie zamówiłem i jutro odbiorę Extreme III - warto mieć licencję na ten programik bo kolejna wersja wydaje się być jeszcze ciekawsza, a myślę, że płatny upgrade i tak będzie w rozsądnej cenie (a kolejna karta zawsze się przyda).
    aktualna wersja LE to 3.7.5 195

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alexkoz Zobacz posta
    no nie ma aż tak dobrze - właśnie się bawię wersją LE a kluczem aktywacyjnym z karty Sandiska i okazuje się, że owsze mam prawo do jednego bezpłatnego update'u ale tylko w ramach wersji 3.7.x
    Chyba jednak nie do końca...
    Na forum C1 znalazłem pytanie podobne do tego, które zadałem i jest również odpowiedź udzielona na nie przez Keith'a Carpenter'a (Phase One Staff):

"UpDates fix Bugs and add new camera models and have always been Free.
    Version 4.0 will be a chargeable UpGrade.
    Since LE comes with 1 Free UpGrade, you will indeed be able to get 4.0 with the redemption of your Free UpGrade.
    The LE version of 4.0 is due early 2007."

Zatem cieszymy się??
    Pozdrawiam
    D40

Domyślnie

zasugerowałem się informacją, że mój klucz ważny jest dla wersji 3.7.x. ale jeżeli piszesz że w grę wchodzi upgrade do wersji 4.x to bardzo się cieszę
    PS. Software melduje mi że jest już do pobrania wersja 3.7.6.
    Ostatnio edytowane przez alexkoz ; 09-11-2006 o 16:30

Domyślnie

W tym momencie można śmiało napisać, że polityka licencyjna firmy Phase One (możliwość aktywacji na dwóch komputerach i bezpłatny upgrade do kolejnej "znaczącej" wersji) jest bardzo sympatyczna dla użytkowników.
    Pozdrawiam
    D40

Domyślnie

mogę teraz wreszcie spokojnie pożegnać się z kobyłą NC, wreszcie znalazłem coś co mnie w pełni satysfakconuje mimo że to tylko wersja LE. Szczerze polecam C1 każdemu, komu chce bawić się w RAWy.

Domyślnie

Jeśli chodzi o 64 bitowe procesory, to nie zadałem takiego pytania. Może warto poszukać tego na forum PhaseOna.
    Od dawana, jak wiadomo, C1 jest napisany na pewno na intelowskie maczki. Wersja 4 ma w pełni wykorzystać możliwości Quadów. Czyli pociągnie full power
    Będzie totalny offroad 4X4

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów