Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Autoportret - Valush pozdrawia

No tak, trzeba pokazać swoje recydywistyczne oblicze - jak to się mawia "zakazaną gębę" Tym razem autoportretowo. Do zobaczenia w Kościelisku

P35 | Zeiss ICON | Psix | D700 | S5 Pro | SZKŁA | LAMPY | OKO
    www.vapstudio.net

Domyślnie

nice! a najlepsze jest że soft jest od dołu. bardzo mi się podoba nawet ten obrzydliwie duży kontrast lokalny.
    całość jak najbrdziej na +, lepiej bym tego nie zrobił.

Domyślnie

jak najbardziej na tak jestem :]
    -> puszka, kilka słoików i błyskotka......

Domyślnie

moim zdaniem ciekawie

Domyślnie

grunt to pisać sensowne opinie, no nie?
    sorry za OT, ale opinia chyba ma naprowadzać autora na to jak robić jeszcze lepsze zdjęcia.
    fotka z automatu także może być ciekawa bo jest może akurat tak do d... że jest ciekawa. ciekawe w tym wypadku to tak jakby stanąć na rembrantem (czy innym jakimś znanym artystą) i powiedzieć "no, fajne całkiem".
    czasem to mam wrażenie że ludzie tylko nabijają sobie posty... ale po co? przecież flaszki za to nie dają... może ktoś mi wyjaśni? dzięki

Domyślnie

Mnie się kojarzy z "King Diamond" trochę ! Fajnie ogólnie !
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

fajna obróbka, osobiście wytarł bym linię głowy powyżej uszu, nie lubię jak świecą takie linie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ryszkut Zobacz posta
    grunt to pisać sensowne opinie, no nie?
    sorry za OT, ale opinia chyba ma naprowadzać autora na to jak robić jeszcze lepsze zdjęcia.
    fotka z automatu także może być ciekawa bo jest może akurat tak do d... że jest ciekawa. ciekawe w tym wypadku to tak jakby stanąć na rembrantem (czy innym jakimś znanym artystą) i powiedzieć "no, fajne całkiem".
    czasem to mam wrażenie że ludzie tylko nabijają sobie posty... ale po co? przecież flaszki za to nie dają... może ktoś mi wyjaśni? dzięki
    Masz swoją rację, ale chyba są też inne racje. Sądzę, że dla autora, każdy oddźwięk jest dobry. Jak napiszę "jest ok", to autor widzi w tym aprobatę dla swojej pracy, nie zawsze nam się chce i warto "czepiać się" jakiś niuansów. Inaczej z krytyką, tę powinno się uzasadniać, zwłaszcza na forach branżowych.

Co do zdjęcia: interesujące, choć to jeden z niewielu przypadków, gdzie ostrość uważam za nadmierną.
    Sprzęt, nawet słaby, nie powinien być problemem. Problem to światło, drugi plan i wyczucie chwili.
    http://www.fotolook.pl/main.php/v/fjerzy/

Domyślnie

bardzo dobre zdjęcie, a jak na auto to w ogóle rewelacja
    U born unique don't die as a copy...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów