Słodko Gorzki
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Szukaj
Słodko Gorzki
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 01-02-2025 o 22:06 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
..ale o so chodzi?
IMHO siakieś takie nieostre?
niby jest ta ostrość a niby nie ma
Nikon Nie sztuka zabić muchę przednią szybą,sztuka zrobić to boczną
Smaki - Słodko gorzki - Kawa mielona posypana cukrem .
A ostrość to już kwestia głębi.
Dla porównania tak to mniej więcej wyglądało .
//EDIT
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 01-02-2025 o 22:06 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
Bardzo ciekawe zdjecie. Kolega "u gory" pisze, ze moze nieostre. A ma to decydujace znaczenie?
zdjecia fajne, ale gdybys nie powiedzial co to jest to bym nie zgadl.![]()
mi się bardzo podoba, taka jakby makro-abstrakcja, ja też bym w zyciu nie wpadł na to że to cukier i kawa, dla mnie super![]()
http://tj-photographer.blogspot.com
Nikon D80 + F4,Mamiya C330, Chinon CP9-AF, Minolta Maxxum 7000, kupa szkieł +kupa gratów
Ja widziałem początkowo cząsteczki soli na cząsteczkach kakao.
.... to by dopiero macro było !
Bardzo mi się mimo wszystko to zdjęcie podoba... .
Ostatnio edytowane przez Lechut ; 30-12-2009 o 01:44
hmm mało smakowite podłoże mz
kurde, to zdjęcie jest rewelacja, na dzieńdobry po samym tytule cukier poznałem, kawy nie
super super !!! sam musze spróbować coś z cukremextra pomysł !! masz jeszcze jakies ?
FX ...
Podłoże może mało smakowite, ale patrząc na zdjęcie ma się wrażenie trójwymiarowości, kostki cukru "wylatują" z obrazu
de czysta's + 10-210
Paweł Karski - fotografia fotoblog
Skontaktuj się z nami