Najs łeter egen. Jak widać- i w Eire szron potrafi pięknie wymalować pierwszy plan. Ciekawy jestem czy dałoby się tak sieknąć basztę w Wexford.
Szukaj
Najs łeter egen. Jak widać- i w Eire szron potrafi pięknie wymalować pierwszy plan. Ciekawy jestem czy dałoby się tak sieknąć basztę w Wexford.
Ładnie jest, Al...
P.S. A na Mohery to ja jutro z rana uderzamWprawdzie z rodzinką i nie wiem ile będzie z fotografowania landszaftów, ale... na pewno nie przepuszczę tej okazji
![]()
Coś tam na niebie się dzieje. Spróbuje to jeszcze wyciągnąć.
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
Nikon http://greg77.com/
m.z. jak na zimową porę niebo jest dobre, kłębiaste chmury to byłby inny klimat, gdyby jeszcze po prawej chmury sięgały do horyzontu było by idealniesmutne również dla mnie nie jest, zimne raczej.
Bardzo mi sie podoba kompozycja zdjecia - linia brzegowa zaczynajaca sie w okolicy dolnego lewego rogu, fajnie wprowadza wglab kadru...az do zamku.
A to ,ze fotka dosyc ciemna i powiedzialbym "pochmurna" ,nawet tutaj pasuje .
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Ładnie, ociepliłbym jednak ( mimo mrozu ) ciut fotke i niebo przyciemnił ( jak dla mnie )
NIKON
Ładnie stonowana fotografia. Kolory pasują, kadrowanie również.
Ta wersja również mnie się podoba, ... ale poprzednia bardziej![]()
Pozdro. Wojtek
Mz kolorystycznie dobrze. Kadrował bym trochę ciaśniej, kosztem nieba i lewej części zdjęcia, zachowując proporcje.
Skontaktuj się z nami