Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Izrael

Domyślnie Izrael

Pierwszy raz wrzucam zdjęcia, możecie po mnie pojechać, wszystko wytrzymam i jestem na to przygotowana To mój 13 post...
    Zaczynam pokojowo, zaproszeniem na kawkę, nawet wygodny fotel jest
    1 Kawy?

Później może do fryzjera skoczymy
    2 Fryzjer

Do takiego sklepu to chciałabym chodzić codziennie, choćby po przysłowiową sól
    3 Przyprawy

4. Umierający zawód - szewc

I jeszcze coś...ale już nie wiem czym tam handlowano. Twarze mi się spodobały
    5 Coś

6. Mięska?

A obok
    7. Galeria

8. Uliczka z tambylcami

9. Dzieciki
    D5000,18-55VR, 18-200 II VR

Domyślnie

Te zdjecia nie odbiegaja od miliona przecietnych fotografii, robionych przez miliony turystów w Izraelu.
    Kadry raczej niechlujne, krzywo, brak jakiegos bardziej kreatywnego kadrowania, przypadkowe chwile i przypadkowe momenty.

broni sie jedynie egzotyka na tych zdjeciach.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

I dodatkowo jakaś straszna jakość... Nie wiem, czy to zasługa słabej kompresji?

Domyślnie

Przykro mi ale muszę stwierdzić to samo co napisał lechupe.
    Nikon D40 | N18-55 VR | YN460-II | I JESZCZE ROWER |

Domyślnie

No i dobra dostało mi się I sama widzę, ze te zdjęcia po wrzuceniu na to forum jakość mają makabryczną. No to podpowiedzcie jak poprawić kompresje, bo tylko popatrzyłam w jakiej rozdzielczości mam wrzucić tu fotki, ale o kompresji nic nie wiem. Ok,OK już nie bijcie, Przyjęłam krytykę, motywując sie do dalszej pracy nad sobą

Domyślnie

Tu nie chodzi o kompresje!!!! Gdzie tu Izrael???????? Co mieso, fryzjer czy szewc przedstawiaja - Izrael?? Chyba nie!!!! Jest to piekny kraj, z bogatą kulturą i egzotyką. To co pokazałeś nic nie mówi, nie przedstawia tego panstwa!! Popatrz na te zdjęcia i powiedz co widzisz - napewno nie wspomnienia z wycieczki!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mich77 Zobacz posta
    Tu nie chodzi o kompresje!!!! Gdzie tu Izrael???????? Co mieso, fryzjer czy szewc przedstawiaja - Izrael?? Chyba nie!!!! Jest to piekny kraj, z bogatą kulturą i egzotyką. To co pokazałeś nic nie mówi, nie przedstawia tego panstwa!! Popatrz na te zdjęcia i powiedz co widzisz - napewno nie wspomnienia z wycieczki!
    Wiesz, z tym się nie zgodzę, w fotografii chodzi o moment...wiec to sa pewne momenty, właśnie tam zlapane. Nie było moim celem wrzucenie tutaj klasycznych ujęć widokówkowych lub przewodnikowych... Wrzuciłam tu ciekawostki, uściślijmy dla mnie ciekawostki Kościołów, synagog i meczetów mam bez liku

Domyślnie

Jesli to sa "momenty", to oki - Twoim zdaniem. Tylko powiedz, gdzie mieszkasz? Ze fryzjer czy szewc sa dla Ciebie ciekawostkami? W mich slowach nie ma nawet szczypty sarkazmu, chce Ci tylko wyjasnic, to co wiem

Uprawnienia umieszczania postów