Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Zimno znad Rzeki

Nie pytajcie dlaczego wystawiam to zdjecie...
    Sluchalem: http://www.youtube.com/watch?v=SBmAPYkPeYU juz po raz dwusetny i tak sobie majstrowalem powoli nad tym zdjeciem... Wlasciwie nie jestem do niego przekonany, i wlasciwie to chcialbym sie poradzic czy warto to zdjecie "pchnac" gdzies dalej czy raczej zakopac i wrocic w to miejsce o innej porze, w inna pore roku...

Domyślnie

Sebastian - to foto ma siłe, a wiesz czemu ?
    Linia brzegowa tej trawy na dole tworzy taka prosta linie, nastepna prosta linia to ten mostek na drugim planie, fajnie sie to ogląda, bo najpierw jedziesz wzrokiem po linii tej trawy a potem automatycznie przeskakujesz na linie tego mostku. I to sprawia, że zdjęcie ma dynamike, a dodatkowo nie pozbawione jest aury tajemniczości tworzonej przez mgłę. Zatem, ja uważam, że to bardzo dobre foto.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Sebastian - to foto ma siłe, a wiesz czemu ?
    Linia brzegowa tej trawy na dole tworzy taka prosta linie, nastepna prosta linia to ten mostek na drugim planie, fajnie sie to ogląda, bo najpierw jedziesz wzrokiem po linii tej trawy a potem automatycznie przeskakujesz na linie tego mostku. I to sprawia, że zdjęcie ma dynamike, a dodatkowo nie pozbawione jest aury tajemniczości tworzonej przez mgłę. Zatem, ja uważam, że to bardzo dobre foto.
    O takiego czegos to ja sie w zyciu nie spodziewalem. I za to cenie sobie forumowiczow.

Domyślnie

Mnie się podoba landrynkowość pierwszego planu i mglisty klimat drugiego
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    podzielam opinię

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Świetny kadr, mgiełka robi klimat...bardzo udane zdjęcie.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    lubie cukierasy

Domyślnie

Dziwne dla mnie jest to, ze podoba mi sie jak sie ten most rozlazi w dwie strony. Ale, ze domek to juz nie

Uprawnienia umieszczania postów