wlansie zainstalowalem Fast Picture Viewer i musze powiedziec ze dzia swietnie.....
Szukaj
wlansie zainstalowalem Fast Picture Viewer i musze powiedziec ze dzia swietnie.....
FX
Witam, ja mam takie pytanko jak podlaczed700 do kompa kablem usb to w LR. mam podglad na wykonane zdjecie, jak podlacze kabel do drogiego kabla usb ( poprostu go przedluze o 5 m) lr nie widzi aparatu,moze ktos wie o co kaman? dzieki i pzdr.
Jeśli dobrze zrozumiałem pytanie to chyba kaman? o te 5 m.
no to jakas lipa , wlasnie moezylem kabel , ma 4m ( sory za pomylke) o tych 5 m czytalem juz .pzdr.
ok, chlopcy i dziewczeta, wszystko gra, dzieki za pomoc, podpielem tak, od poczatku d700 oryginalnym kablem do czytnika kart z wejsciami usb, kabel czytnika przedluzylem wlasnie o 4 m do kompa, i jest cacy, mala wada, czytnik bedzie sie platal kolo aparatu cly czas, jakos go trzeba bedzie przymocowac do czegos, moze statyw ( cokolwiek) ps. cena kabla £2.98.
pzdr i dzieki za podpowiedzi.
Ja pracuje na każdej sesji na kablu z LRem. Kupiłem 5m kabla z hubem na końcu. Takie nieco większe gniazdko. Razem z kablem oryginalnym Nikona mam ok. 6 m na prace. Wszystko działa swietnie, bez wieszanie sie i pewnie, czasem po 5 - 7 godzin. Polecam takie rozwiazanie, tym bardziej, ze koszt takiego kabla to ok. 40 zł.
Nie ma co myśleć o żadnym transmiterze, zbyt wolno transferuja. Na kablu, RAW idzie 3 - 4 sekundy.
oko
Ciężka sprawa z tym linkiem. Kabel kupowałem w sklepie komputerowym. Prosiłem gościa o 5 m kabla Usb. Facet zauwazyl, ze jest to max dla standardu usb i doradzil taki z hubem. Zadziałał i jest super. Ale to jakiś noname kabel. Nie znam marki i nic nie jest na nim napisane. Trzeba po prostu szukać kabla usb z hubem.
oko
Skontaktuj się z nami