Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Coolpix 8700

Domyślnie

Już wiem mam n8400. Brat myślał że zgubił mi instrukcję. Zadzwonił do Nikona na portiernię, dowiedział się że nie ma instrukcji w formie elektronicznej, ale mają normalną i mogą mu przesłać. Przelał im tylko koszty przesyłki.
    700 i stałki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Teqila Zobacz posta
    Już wiem mam n8400. Brat myślał że zgubił mi instrukcję. Zadzwonił do Nikona na portiernię, dowiedział się że nie ma instrukcji w formie elektronicznej, ale mają normalną i mogą mu przesłać. Przelał im tylko koszty przesyłki.
    Witam
    Ach,, wiec to jednak inny model Nikona. Szkoda. Do takiego jak mooj, Nikon Polska nie posiada instrukcji Polskojezycznej. Przynajmniej tak mi odpisano w mailu zwrotnym.
    Mimo wszystko bardzo dziekuje za chec pomocy
    Serdeczne pozdrowienia.

Jurek

Domyślnie

No to zadzwoń, tak jak zrobił mój brat..może nie mają w formie elektronicznej i dlatego napisali że nie mająa jak zadzwonisz to podeślą pocztą
    700 i stałki

Gaduła Awatar Art Erie
    Miasto
    Prochowice/The Dark Side Of The Moon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Art Erie Zobacz posta
    Do niedawna miałem Coolpixa 8800, z tego co się orientuję to od 8700 różni się obiektywem (zakresem ogniskowych).
    Tutaj http://upload.allegro.pl/item8635215..._oryginal.html masz wersję drukowaną w języku polskim.[...]
    Do końca aukcji pozostało 16 godzin

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów