Witam Panstwa.
Pisze, poniewaz mam problem i licze na Panstwa pomoc. Kilka dni temu kupilem na allegro aparat Coopix 8700. Jest bardzo zadbany. Wyglada doslownie jak nowy. Firma Nikon to bardzo dobra marka. Aparat, sadzac z opisow jesat dosc dobry. Spotkalem sie w necie z okresleniem "Hybryda". Robilem nim kilka zdjec na ustawieniach automatycznych. W dzien wychodza przepieknie. Jednak znajomy, ktory prowadzi strone internetowa poprosil mnie o wykonanie zdjec noca. Chodzi o "swiatecznie" oswietlone kamieniczki. Fotki sa potrzebne na strone ale takze o jak najlepszej jakosci do albumu na dvd a kilka do wydruku (format A3). Tutaj zaczyna sie moj problem. Do aparatu dolaczono pudelko, futeral, jakies filtry...oprogramowanie...ba nawet zapasowy akumulatorek. Jednak instrukcja jest po angielsku. Znalazlem w necie zeskanowana Polska...jednak jakosc jest straszna. Malo mozna odczytac. Ogolnie chodzi mi o podpowiedz...krok po kroku, co i jak nalezy ustawic aby wykonac zdjecie noca? Czy ktos ma taki aparat i mi pomoze ? Bede niezmiernie zobowiazany. Dziekuje.
Jurek
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami