Close

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 52

Wątek: szukam pracy

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

to i ja skorzystam z okazji i przyłączę się do wątku
    nie tyle szukam pracy choć dopuszczam możliwość dorobienia, co chciałbym móc przyjrzeć się pracy, posłuchać uwag i rad fotografa ślubnego
    niekoniecznie muszę od razu fotografować, mogę po prostu pomóc
    nie chodzi mi tu od razu o możliwość zarobku, bo sama możliwość nauki jest bardzo cenna
    jeśli któryś z Was zechciałby podzielić się swoim doświadczeniem w zamian za moją pomoc to czekam na oferty na PM

ponieważ latem mam fotografować ślub chrześnicy chciałbym nabyć troszkę ogłady i wiedzy
    jak się w tym sprawdzę chętnie pozostanę przez jakiś czas pomocnikiem fotografa ślubnego

----------------------------------------
    d300|T17-50/2.8 VC|N35/1.8|nissin di866
    Ostatnio edytowane przez cheyenne ; 20-01-2010 o 20:09

Domyślnie

Ja analogicznie, tylko, że Wrocław, z chęcią nauczyłbym się, bo jedna ceremonia to póki co za mało
    Naucz się czytać

Domyślnie

Ja również chciałbym się czegoś nauczyć przy pracy doświadczonego fotografa. Mogę nosić sprzęt, trzymać blendy itp. W każdym razie chciałbym poobserwować jego pracę, zdobyć trochę doświadczenia i obycia w sprawie ślubów. Bardzo chętnie pofotografowałbym trochę (gdybym tylko mógł - sprzęt jak w stopce).

Kraków i okolice
    Pozdrawiam, Filip Kujawski
    D90 | T17-50 2.8 VC | N50 1.8 | METZ 48

Domyślnie

Chciałbym zdobyć doświadczenie jako fotograf ślubny. Chętnie pomogę głównemu fotografowi jako drugi na terenie Krakowa (lub okolic). W zamian chcę mieć możliwość prezentowania wykonanych przez siebie zdjęć w moim portfolio. Moja strona: http://dczepiel.pl - proszę o kontakt.
    Sam usunąłem komercyjną stopkę, choć to nieco absurdalne by na stronie o tematyce fotograficznej nie można było podać linku do własnej strony o tematyce fotograficznej...

Domyślnie

ale ogłoszeń się namnożyło....
    nawiazując do stroju podczas ceremoni, uważam że skoro fotograf nie czuje, że powinnien wygladać elegancko w tak waznym dla swoich klientów dniu dla mnie swiadczy o jednym...braku szacunku
    Skoro uwaza że wolno mu isć w byle czym tzn że prawdopodobnie w byle czym odda materiał...a i od dawna wiadomym jest że jakim Ce widzą, takim Cię piszą więc ja napewno na mój ślub bym takiego Pana/Pania nie zaprosiła
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Fakt, na ślubie znajomej fotograf był w bojówkach i koszuli. Deczko siara chyba.

A zdjęcia podobno zwalił.
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorcik Zobacz posta
    Fakt, na ślubie znajomej fotograf był w bojówkach i koszuli. Deczko siara chyba.

A zdjęcia podobno zwalił.
    Jasiu piszesz o sobie
    Nikon FX Tamron Tokina Nikkor Sigma Lowepro Panagor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arsiser Zobacz posta
    Jasiu piszesz o sobie
    Wyobraź sobie, że nie, ciapciaku ;oP
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Albo mi się zdaje, albo koledzy szukają nie tyle pracy co okazji do zdobycia wiedzy doświadczenia, materiałów do portfolio itd.
    cheyenne jako jedyny wypowiedział to jasno. Czyli: kupię "know how" za noszenie torby, czy trzymanie blendy. Wg. mnie mało atrakcyjna oferta. A może swoje ogłoszenie sformułować tak: "ZAPŁACĘ za pomoc w nauce i rozkręceniu własnego biznesu" ?
    Dla jasności - ja nie nauczam
    myślę co piszę

Domyślnie

no według opisu to tak jakbys pisał o sobie
    Nikon FX Tamron Tokina Nikkor Sigma Lowepro Panagor

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów