Close

Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 91

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zolty Zobacz posta
    >BEnDix: Probowales NIS 2010/2011???? Ja uzywam i jest nieporownywalnie szybszy od starszych "zamulaczy" Nortona - moze nie szybszy niz ESET Antyvirus (mailem), ale w porownaniu do pakietu ESET'a wcale nie odstaje na minus.

Co prawda nie uzywalem juz dlugi czas Nortona ale jak 2-3 lata temu sprawdzalem to byla masakra. Moze warto bedzie sprobowac jak skonczy mi sie licencja KASPERSKY
    D7000 + 18-105 VR

Domyślnie

Macie racje, ze nie nalezy serfowac bo "dziwnych" stronach. Dla dociekliwych napisze, ze wirus sie przyplatal ze strony sklepu internetowego z artykułami szkolnymi dla dzieci wiec nie ma reguły gdzie sie go zalapie. Co ciekawe ad-aware go znalazl ale nie mogl usunać. Dr Cure it znalazl go w koszu i w katalogu avasta....

W tej chwili testuje AVG pozniej pojdzie na tapete polecany NOD32.
    D300 | N35 1.8 | N17-55

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wojciech Zobacz posta
    Witam

skonczyla mi sie subskrypcja, McAfee w moim netbooku
    co zakupic, czy jakis soft darmowy ?!
    Na wiekszosci komputrerow w sieci mam McAfee.
    Polecam NODa

Pozdrowienia,

Domyślnie

Z darmowych polecam Avirę.
    D200 plus graty...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Starachowice/Kielce

Domyślnie

Nie będę odkrywczy, od kilku lat używam NOD'a 32. Nie miałem jeszcze z nim problemów. Aktualizacje codzienne, nie obciąża systemu ( XP, WIN7, 2000, Serwer2003). Niewidoczny do momentu znalezienia szkodnika lub stron o podejrzanej treści. Może nie jest najtańszy ale mz. opłacalny w sensie jakość/cena. Używałem przeróżnych innych antywirusów (od Nortona, starego mkvira, przez Kasperskiego itd) , nie mam zastrzeżeń, ale Nod jakoś do mnie "przemówił" i został.
    AAA i zapomiałem dodać , przypomina o aktualizacjach .. systemu ..:P

Domyślnie

Polecam McAfee, u mnie się sprawdza - zero problemów.

Domyślnie

w firmie zmigrowałem z NODa na F-Secure - ten drugi zdecydowanie lepiej wspomaga userów z niskim poziomem Oleum Z tym że zaawansowane funkcje np. deepGuard wymaga dość mocnego kompa, i zdecydowanie przewyższa wymagania NIS 2011 (taki mam w domu, i wogóle nie czuję że mam na systemie z Core i3 i 4GB RAM)

Domyślnie

dwa razy testowalem Fsecura i zdecydowanie niechetnie. wielka zamulajaca kobyla ze sklonnoscia do dziwnych, niczym nie uzasadnionych samowolek. marketing po firmach to maja konkret. prawie rownie jak beznadziejna panda.
    "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem

Domyślnie

Zostań przy McAfee. Jeśli darmowy to AVG lecz czasem go trzeba "popchnąć" aby pobrał aktualizacje.

Pozdr.
    Nikon System

Domyślnie

A i Kasperski i te jego dwa "motory" sprawdzające strasznie zamulają kompa.

Pozdr.
    Nikon System

Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów