Close

Strona 4 z 10 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 91

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Osobiście polecam KIS. Sprawdzałem większość dostępnych antywirusów i bezsprzecznie najlepszym dla mnie okazał się Kaspersky. Na drugim miejscu, co mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło, bo wcześniejsze wersje jakich używałem były totalnymi zamulaczami systemu, postawiłbym Nortona Internet Security 2010, a na trzecim NOD32.

PS. Jeśli ktoś ma telefon komórkowy w Plusie, to przy przedłużaniu umowy (albo podpisywaniu nowej) można otrzymać 2 letnią licencję na KIS za ~9zł. Ja właśnie z takiej korzystam.

Domyślnie

Norton Antywirus 2010 też nie spowalnia komputera i moim zdaniem godny uwagi .

Domyślnie

Ja stosuję warianty darmowe. Avast na stałe + NOD32 online kiedy pierwszy coś przepuści.
    Jeśli ktoś nie lubi tego typu dylematów to wiadomo: OS X
    Ostatnio edytowane przez BlackRoger ; 25-12-2009 o 03:33
    Nikon Z6 III, Nikkor Z 14-24/2.8 S, Nikkor Z 105/2.8 mc S, Viltrox 35/1.2 LAB, Leofoto Ranger LS-254C + LH-30

Domyślnie

BlackRoger - masz mocne nerwy czasami jak już AV przepuści to ciężko połatać system nie mając wiedzy inżynieria oprogramowania systemów antywirusowych (weźmy na przykład infekcję Virutem....)

Domyślnie

W ostateczności zostaje mi pełne przywrócenie systemowej partycji. Na szczęście z tego powodu jeszcze tego nie robiłem
    Nikon Z6 III, Nikkor Z 14-24/2.8 S, Nikkor Z 105/2.8 mc S, Viltrox 35/1.2 LAB, Leofoto Ranger LS-254C + LH-30

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Almaty+Kazakhstan

Domyślnie

Nod32 Smart Security i basta.
    НИКОН Д300 + СБ900 + 18-105мм + ШЕРПА 600Р + САНДИСК 8ГБ

Domyślnie

Również Nod32, poprzednio Kaspersky (kupiony i aktualizowany) wpuścił tyle śmieci, że komp stanął. Od kiedy używam Nod'a żadnych kłopotów. Dodam, że klienci na pendrivach i kartach pamięci przynoszą tyle paskudztwa, że kto nie widział, to nie uwierzy.

Domyślnie

Używam NOD32 na moim osobistym komputerze.
    Dodatkowo, ponieważ wsadzam pendrive'a w różne inne komputery zainstalowałem na nim specjalną pendrivową wersję McAfee.
    Ostatnio edytowane przez downunder ; 29-12-2009 o 00:52
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

krótki test :
    Zapodałem kilka wirusów, Kaspersky znalazł wszystkie ale połowy nie mógł usunąć, leczył poprzez kwarantanne, prosił o restart...i nic
    Nod32 - wykrył wszystkie - usunał wszystkie (Jedynie kopie wrzuca do kwarantanny jeśli się chce ) - zwycięzca
    oprócz tego mój stary acer ledwo zipie pod Kasperem, pod Nodem płynnie - dla mnie NOD32

Domyślnie

W linku poniżej wyniki kolejnego testu popularnych programów antywirusowych robionego przez AV-comparatives.org

http://www.av-comparatives.org/image...ance_dec09.pdf
    Ostatnio edytowane przez Calme ; 29-12-2009 o 11:12

Strona 4 z 10 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów