Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Red face Sensual Nat ....

...Natalia Agnieszka..wizaz Kinga (www.nakatu.maxmodels.pl)stylizacja i pomoc Kasienka (www.katarzynaiwanowska.com)
    D3s/sb400+sc28/sb700/S24f1.4/S35f1.4/N50f1.8g/N70-200f4/N300:2.8 :P

Domyślnie

znow sie boja komentowac hehehe serio nie gryze

Domyślnie

Kadr, światło i ogólna otoczka podobają mi się (tradycyjnie już trzymają poziom), tylko...
    ...nie podoba mi się jak współgrają kontrasty zdjęcia z teksturą. Hmm, jakby to napisać, może tak: zwróć uwagę na przykład na "czerń" włosów, w której uciekają już detale - jest ona szara, a poprzez nałożenie tekstury powstały ciemniejsze obszary od tych na samej fotografii, co wprowadza pewien dysonans i zaburza (imo) harmonię zdjęcia. Pewnie, źle opisałem to co mnie drażni, więc z innej strony: zwiększ kontrast lub zdejmij teksturę, będzie moim zdaniem lepiej.
    Ostatnio edytowane przez everyman ; 21-12-2009 o 02:23

Domyślnie

Nie jestem fanem tekstur. Moim zdaniem tym razem wyszła bardziej grafika niż zdjęcie. Za to grafika bardzo dobrze zrobiona. Bardzo mi się podoba.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Bardzo bardzo zmysłowe, świetne modelki. Ale teksturę też bym zdjęła. Natomiast gratuluję ogólnego klimatu.
    NIEWIELE UMIEM. Chcę umieć więcej! Krytykuj i oceniaj. Byle konstruktywnie!
    na razie D80 + Tamron 28-75 F/2.8 + Metz 48 AF-1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez everyman Zobacz posta
    Kadr, światło i ogólna otoczka podobają mi się (tradycyjnie już trzymają poziom), tylko...
    ...nie podoba mi się jak współgrają kontrasty zdjęcia z teksturą. Hmm, jakby to napisać, może tak: zwróć uwagę na przykład na "czerń" włosów, w której uciekają już detale - jest ona szara, a poprzez nałożenie tekstury powstały ciemniejsze obszary od tych na samej fotografii, co wprowadza pewien dysonans i zaburza (imo) harmonię zdjęcia. Pewnie, źle opisałem to co mnie drażni, więc z innej strony: zwiększ kontrast lub zdejmij teksturę, będzie moim zdaniem lepiej.
    ja oczywiście uwielbiam Twoje zdjęcia, a Krzysia nie słuchaj on zawsze przed świętami taki upierdliwy, boi się Mikołaja...
    U born unique don't die as a copy...

Domyślnie

Nie rób już ze mnie takiego złego...
    ...kadry Czarodzieja też uwielbiam (i ten kompozycyjnie jest bdb), ale jeszcze bardziej uwielbiam szukać dziury w całym. Ot trzeba się przyzwyczaić i obiektywnie wypośrodkować moje marudzenie z Twoim słodzikiem. Mikołaja się nie boję tylko Rudolfa któremu dał na mnie zlecenie po tym jak nakrył mnie ze Śnieżynką.
    Ostatnio edytowane przez everyman ; 22-12-2009 o 01:31

Domyślnie

dobrze dobrze jak sa bledy ktore mozna poprawiac to czemu nie czlowiek sie uczy na bledach najlepiej a z Mikolajem uwazaj bo ja z 6 grudnia hhahahahha

Domyślnie

Co tu komentować ... tu trzeba podziwiać... Praca fotografa, modelek i reszty pomocników wykonana została idealnie i zaowocowała przepiękną fotografią. Jeszcze się nigdy nie zawiodłem wchodząc do Twojego wątku.
    Powiedz mi tylko ... ile zdjęć produkujesz ostatecznie po takiej sesji? Bo zwykle zabijasz jednym ...
    Dxxx i inne.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Uprawnienia umieszczania postów