moze nie jest doskonale, ale zrobilem co w mojej mocy by bylo dobrze.
czy tez uważacie, ze jest na niej za duzo zdjęć ?
z drugiej strony po 2-3 z kategorii moze usunę, tylko nie moge sie na zadne zdecydowac
zapraszam:
www.kamilczaja.com
Szukaj
moze nie jest doskonale, ale zrobilem co w mojej mocy by bylo dobrze.
czy tez uważacie, ze jest na niej za duzo zdjęć ?
z drugiej strony po 2-3 z kategorii moze usunę, tylko nie moge sie na zadne zdecydowac
zapraszam:
www.kamilczaja.com
D810 | D800 | 2x D610 | N50 1.8 | N 10.5 2.8 | T 11-16 2.8 | N 24-70 2.8 | N 70-200 2.8 VR | 105 VR
całkiem przyjemna i schludna stronka bez zbędnych fajerwerków
kilka zdjęć się powtarza w różnych działach
Dokładnie głównym tematem, mają być zdjęcie i to przyciąga oko. Mi się długo ładuje, ale przyczyną może być łącze.
D200 + N 70-210 4-5.6 + T 17-50 2.8 + S 30 1.4
zdjęcia są b. duze (ok 250kb kazde)
no niestety, przy mniejszej kompresjii efekt mnie nie zadowalal
D810 | D800 | 2x D610 | N50 1.8 | N 10.5 2.8 | T 11-16 2.8 | N 24-70 2.8 | N 70-200 2.8 VR | 105 VR
troszkę moim zdaniem przekombinowałeś z tymi framemami[chodzi tu już o sam kod...
]
reszta ok. no i pod reklamą jest pusto ?
a i sprawdź działanie na słabszych maszynach - niektóre zabawki jquery potrafią je nieźle 'obciążyć'![]()
trochę złomu w dużym plecaczku.
fajne zdjecia
nie podobają mi sie litery twojego nazwiska, kompletnie nieczytelne sa [ chyba że to zamierzony efekt]
bardzo fajna galeria. nie uwazam ze za duzo zdjec. technicznie - troche przeszkadza mi, jak laduja sie zdjecia - jedno znika, potem znow sie pojawia (to samo), i dopiero zamienia sie na kolejne. Kilka linkow tez nie dziala (about, photography).
ikr
php robi jakieś bugi, zdjęcia dobre choć trochę charmidernie ustawione.
przeglądanie przyjemne i bez fajerwerków niepotrzebnych
i może dla mnie trochę za wolno chodzi, ale moje łącze do bardzo szybkich nie należy![]()
Kilka uwag laika-amatora
- bez zagłębiania się w kod i stronę techniczną - jest OK. Schludny, czytelny wygląd.
- co do zarzutu o nieczytelność imienia i nazwiska - jakoś problemu nie miałem, rzuciłem okiem i wiedziałem, że to "Kamil Czaja".
- ramki poszczególnych działów nie są zakotwiczone w tym samym miejscu. Przy przechodzeniu przez działów ramka zmienia położenie - trochę denerwuje.
- blokowanie prawego przycisku myszy - moim zdaniem zbędne.
- skąd jest galeria flashowa, to jakiś gotowiec?
dzieki za opinie
FHR, galeria nie jest flashowa, to javascript. strona jest oparta o wordpressa
Skontaktuj się z nami