Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Domyślnie Stary ent i brzoza

Kontynuujac krzaczorowe wprawki...
    Nie podoba sie? Mnie rowniez nie. Nie wiem jeszcze dlaczego.
    Wiec prosze napiszcie dlaczego nie badz tak

Na kolorkowo

1.

Koniecznie chcialbym dodac, ze nie wrzucam tutaj fotek aby sie nimi chwalic.
    Niektorzy moga sie z tym nie zgodzic.
    Jesli ktos chce ogladac kadry samograje to ja tez chetnie pokaze.

Dla mnie nie sztuka jest mieszkac w ciekawym miejscu i to pokazac. Sztuka jest pokazac nieciekawe miejsce w ciekawy sposob.

Dlatego szukam nieciekawych miejsc i o rade pytam.
    Dlatego taka mala dygresja bo w sens bycia na forum powatpiewam.

Jesli ktos nie zrozumial to zapytam doslownie: Uczymy sie czy chwalimy?

Ja chce sie uczyc. Dlatego jesli masz ochote to sobie po uzywaj na moich wypocinach.

Ocen fotke a o moim komentarzu zapomnij. Jednak pamietaj
    Pozdrawiam!!!

Domyślnie

Nie chce mi się myśleć nad tym Twoim wywodem, ale co do zdjęcia - to uważam, że jest bardzo dobre, tylko myśle, że niebo mogłoby być ciutke mniej nasycone. A poza tym wszystko mi pasuje, fajny kadr i obróbka bardzo dobra. To tyle.

Domyślnie

kolory, świtało , niebo -wyszło super tylko czemu tak wąsko ??

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bil78 Zobacz posta
    kolory, świtało , niebo -wyszło super tylko czemu tak wąsko ??
    Hmm... No wlasnie. Wasko bo nie wiem jak inaczej. Z kazdej strony krzaczory. A wlasnie je, staram sie jakos sensownie ujac. No ni diabla nie wychodzi.
    Mam podobne odczucia

Domyślnie

Co do zdjęcia: Ent fajnie wypełnia kadr, niebo miałeś super, ogólnie podoba mi się ale, kolorystyka coś nie halo, ten żółty wpada w zielony i nie wygląda to ciekawie.

a jakby zrobić to tak

Co do wywodu: nie wiem skąd Ci się to wzięło tak na prawdę, wiadomo że zawsze będą osoby które robią lepsze i gorsze zdjęcia, niektórzy dostaną więcej uwag krytycznych a inni same pochwały, choć i takim też powinie się noga czasem. Ja również jestem zwolennikiem wystawiania zdjęć "do oceny" a nie "do pochwały" Ale jak mam zweryfikować czy moje zdjęcie jest dobre? Ja na przykład nie potrafię wymiernie ocenić moich fotografii i dlatego wrzucam je tu czekając aż osoby (które wiem że robią poprawne zdjęcia i mają swoje perełki wśród nich) takie jak Ty to zrobią.
    Ostatnio edytowane przez Duca ; 20-12-2009 o 03:03
    D750 l 24 1.4 l 35 1.8 l 50 1.4 l 85 1.4 l 180 2.8

Domyślnie

patrząc na to zdjęcie wydaje mi się, że udało ci się nieciekawe miejsce pokazać w ciekawy sposób podoba mi się takie podejście

Domyślnie

kadr bardzo fajny i taki w moim stylu , czesto fotografuje takie "nieciekawe miejsca" , moze sie przelamie i kiedys tez cos tam pokaze , w sumie o to chodzi by szukac nietypowych kadrow
    Co do zdjatka to u mnie to wyglada tak ,ze jak juz ktos wczesniej napisal "za bardzo nasycone", cienie tez bym powyciagal , strasznie podoba mi sie niebo !

Domyślnie

Ginesik, mnie się taki sposób pokazania nieciekawego miejsca podoba. Jednak czy ono jest nieciekawe? Chyba nie bo jednak zajrzał tam fotograf i nawet stuknął lustrem
    W temacie Twojego wywodu chyba lepiej zamilknąć. Widać, że jest napisany w słabej chwili, przypływie złości lub po czwartym drinku
    Pokazuj dalej te nieciekawe miejsca. Podciągnąłeś warsztat mocno
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

uwielbiam taka dzikosc i takie miejsca .
    Zdjecie mi sie podoba dobrze obrobione , i swietne niebo . Co do koloru to ja bym zostawil pisza ze cukierkowo ale mi pasuje .
    A te brzozy tam macie jakies powyginane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duca Zobacz posta
    Co do zdjęcia: Ent fajnie wypełnia kadr, niebo miałeś super, ogólnie podoba mi się ale, kolorystyka coś nie halo, ten żółty wpada w zielony i nie wygląda to ciekawie.

a jakby zrobić to tak
    Duca - sorry nie wiem na jakim monitorze pracujesz, ale jeżeli już poprawiać autora to na lepsza wersję - u mnie jest niestety gorzej aniżeli na orginale, kolor traw jest na twojej fotce bardziej czerwony i ma prawie taka samą barwę jak drzewo, autorska wersja jest mz. bardzo dobra i bardziej zróżnicowana kolorystycznie

GUINNESSts - kolejne dobre zdjęcie, w tym wypadku ciasnota uzasadniona, fotka mocno nasycona kolorystycznie ale podoba mi się, pokazałeś w umiejętny sposób coś co jest trudno dobrze pokazać - ja jestem bardzo na tak

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów