Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 22 z 22

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

W wersji box masz system 32 i 64 bit, oem kupujesz albo jedną albo drugą. Co do wersji oem i aktywacji klucza używałem Xp w wersji oem pech chciał że kilka dni po zainstalowaniu systemu padła karta graficzna i po wymianie system krzyczał że klucza nie można aktualizować, po tel do Microsoftu bardzo miła (aż byłem w szoku) Pani aktywowała mi klucz który później przez 3 lata śmigał i był aktywowany kilkanaście razy na necie bez żadnego problemu ( częste upgrade sprzętu i reinstalki systemu z racji destrukcyjnych nauk na rejestrze itp :P )

Co do samej wersji także planuje zakup ale będzie to wersja box- z racji późniejszego ew odsprzedania, oraz 64 bit wyląduje na PC do pracy a 32 bit będzie podkładka dla laptopa- już na nim mam 32 bit win7 w wersji studenckiej ale ostatnio znajomy udowadniał naszym władzom że jest studentem i ma system legalnie przez prawie 1,5 miesiąca od zarekwirowania sprzętu.
    Nie muszę robić wspaniałych fotografii, chcę robić je świadomie, reszta przyjdzie z czasem.
    Nikon i klamoty

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów