Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Stan ducha

Domyślnie

Jacku ciebie też estetyka tego zdjęcia odrzuca? Co do podwójnego karku to już w pierwszej odpowiedzi się zgodziłem. Krytyka dobrze uzasadniona więcej wnosi niż płaskie pochwały i takiej oczekuję i z niej wyciągam wnioski. Co do prawego oka modela masz racje owe jasne plamki na dolnej powiece to właśnie ten efekt (oko ostrzone ponad miarę)
    Nikon + sporo gratów pasujących do niego Aktualnie wszystko do sprzedania- koniec z fotografią ze względu na wiek.

Domyślnie

ma trochę tych ranek na twarzy i poważną minę - co wyglada smutnie.
    przy ostatnich doniesieniach co sie dzieje z młodzieżą można to odczytać inaczej, niż był zamiar autora zdjęcia.
    Nie jest tu ten nastrój czytelny, a te defekty cery rozpraszają. Może mylić.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

No tak ale to jeszcze dziecko z liszajem na twarzy. Pewnie nikt z nas nie chciałby mieć takiego dzieciństwa. Widać ze rodzice przesadnie o nie nie dbają i to jest w tym wszystkim najbardziej smutne.
    a tu fotka bez pocharatanej twarzy-pełna estetyka. Łapki ucięte błysk prosto w oczki płaściutko, albumik jak się patrzy...
    Nikon + sporo gratów pasujących do niego Aktualnie wszystko do sprzedania- koniec z fotografią ze względu na wiek.

Domyślnie

Smutek tego chłopca.......nie lubię jak dziecko się smuci.
    D70s, 18-70........ i milion pomysłów na zdjęcia, które nie wiem jak zrobić

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów