Mój kolejny portrecik. Niestety jak na razie robiony tylko kitemBardzo proszę o ocenę i wszelkie słowa krytyki.
Szukaj
Mój kolejny portrecik. Niestety jak na razie robiony tylko kitemBardzo proszę o ocenę i wszelkie słowa krytyki.
D60 | N35 1.8 AF-S | N18-55 AF-S VR
jakiś grymas na twarzy modelki widzę jakby nie była przekonana o słuszności pozowania
Modelka ma taki wyraz twarzy na prawie wszystkich zdjęciachProszę o więcej uwag i opinii...
No cóż, moim skromnym zdaniem kadrowanie nie wyszło... przynajmniej jak dla mnie
Za dużo lewej strony... Jeśli już chciałeś zostawic trochę oddechu modelce, to proponowałbym zrobic to z prawej strony![]()
Nikt nic więcej nie napisze? ;/
modelka ma potencjał moim zdaniem, no ten "grymas" niestety przeszkadza, uśmiech by się przydał![]()
-> puszka, kilka słoików i błyskotka......
Bardzo przyjemne zdjęcie. Kadr bardzo w porządku. Co do wyrazu twarzy modelki, zdecydowanie na tak, odrobinę głębi psychicznej można wybaczyc![]()
Gdyby dziewczę delikatnie rozchyliło usta byłoby przyjemniej. Uśmiech nie konieczny. Kadr również dla mnie trochę zwalony - gdyby po prawej stronie był jakiś dodatkowy temat (mur, siatka, cokolwiek) kadr by się trochę bronił. Tak umiejscowiony podpis sprawia wrażenie ratowania cięcia z pustką po lewej.
Pomijając powyższe zdjęcie ma potencjał. Obróbka, kolorki, światełko i ostrość bardzo fajne.
Nikon Z6 III, Nikkor Z 14-24/2.8 S, Nikkor Z 105/2.8 mc S, Viltrox 35/1.2 LAB, Leofoto Ranger LS-254C + LH-30
Skontaktuj się z nami