Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Karolina

Domyślnie Karolina

Mój kolejny portrecik. Niestety jak na razie robiony tylko kitem Bardzo proszę o ocenę i wszelkie słowa krytyki.
    D60 | N35 1.8 AF-S | N18-55 AF-S VR

Domyślnie

jakiś grymas na twarzy modelki widzę jakby nie była przekonana o słuszności pozowania
    http://www.wix.com/jurkulesza/giefoto
    fx 700/17-35/50/12-24/180
    4/3 E400

Domyślnie

Modelka ma taki wyraz twarzy na prawie wszystkich zdjęciach Proszę o więcej uwag i opinii...

Domyślnie

No cóż, moim skromnym zdaniem kadrowanie nie wyszło... przynajmniej jak dla mnie
    Za dużo lewej strony... Jeśli już chciałeś zostawic trochę oddechu modelce, to proponowałbym zrobic to z prawej strony
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    No cóż, moim skromnym zdaniem kadrowanie nie wyszło... przynajmniej jak dla mnie
    Za dużo lewej strony... Jeśli już chciałeś zostawic trochę oddechu modelce, to proponowałbym zrobic to z prawej strony
    Hoobie na Ciebie zawsze można liczyć

Domyślnie

Nikt nic więcej nie napisze? ;/

Domyślnie

modelka ma potencjał moim zdaniem, no ten "grymas" niestety przeszkadza, uśmiech by się przydał
    -> puszka, kilka słoików i błyskotka......

Domyślnie

Bardzo przyjemne zdjęcie. Kadr bardzo w porządku. Co do wyrazu twarzy modelki, zdecydowanie na tak, odrobinę głębi psychicznej można wybaczyc

Domyślnie

Gdyby dziewczę delikatnie rozchyliło usta byłoby przyjemniej. Uśmiech nie konieczny. Kadr również dla mnie trochę zwalony - gdyby po prawej stronie był jakiś dodatkowy temat (mur, siatka, cokolwiek) kadr by się trochę bronił. Tak umiejscowiony podpis sprawia wrażenie ratowania cięcia z pustką po lewej.
    Pomijając powyższe zdjęcie ma potencjał. Obróbka, kolorki, światełko i ostrość bardzo fajne.
    Nikon Z6 III, Nikkor Z 14-24/2.8 S, Nikkor Z 105/2.8 mc S, Viltrox 35/1.2 LAB, Leofoto Ranger LS-254C + LH-30

Uprawnienia umieszczania postów