Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: CompuRover AW

Domyślnie CompuRover AW

Witam pytanko mam odnośnie tego plecaczka CompuRover AW czy ktoś go ma z odwiedzających forum?chodzi mi o to jak jest uszyty czy warty jest swej ceny i czy jest pojemny? na początku myślałem o zakupie tamrac expedition 5 ale w nim jest tylko miejsce na sprzęt którego i tak tyle nie posiadam, a chciałbym jeszcze móc do plecaka wrzucić takie rzeczy jak grubsza bluzę, coś na ząb, itp. Sprzęt jaki posiadam to D90 plus 3 obiektywy i statyw który ma przyjść lada dzień:P
    pozdrawiam

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Tarnowskie Góry

Domyślnie

Ja posiadam ów plecak. Pakuje do niego do komory na sprzęt foto Canona 30D z gripem i Tamronem 17-50 VC (ten ze stabilizacją) 50 f1.8, 70-200 f4, i lampę błyskowa, Na wejdzie około raz tyle. Przy oszczędnym pakowaniu się spokojnie na jednodniowy wypad. W miejsce statywu przyczepiam Benro A300ex.
    Czy plecak polecam? Tak, ale tylko na wypady, raczej nie na rower do miast itp. Jest duży i ciężki już sam w sobie. Świetnie wykonany, to standard Lowepro.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adamtg Zobacz posta
    ....Na wejdzie około raz tyle. ....
    hmm...?
    Paweł

Domyślnie

Rowniez posiadam. Jest genialny, ale nie do miasta :/ Pas biodrowy (ktora nota bene mozna odpiac) wysmienice spelnia swa role, na dol wchodzi masa stuffu (do glownej przegrodki foto wsadzilem D200 z 18-70, po bokach 80-200/4.5, 50/1.4, 90/2.8, filtry, Olympus Pen D3, batoniki itd), na gorze tez niezle - kurtka, spodnie, woda, kanapki i inne duperele. Co sie nie zmiesci, leci do laptopowej (jesli nie masz laptopa - jak masz, to wejdzie spokojnie nawet 17-ka). Fajne jest tez to, ze mozesz wyjac w pikuty przegrodki i masz rewelacyjny dwukomorowy plecak na krotkie wypady... To pierwszy plecak bez stelaza jaki uzywalem, zachowujacy sie jakby mial stelaz Lazilem we wrzesniu 9 dni po Tatrach z nim i bylo naparwde bardzo wygodnie.

Zapomnialem - mialem go jeszcze na podrozy poslubnej - na dole zmiescly sie KM5D i Minolta 7000i wraz ze szklami 70-210/4, 50/1.7 i 20-40/2.7-3.5, Olympus Pen D3, filmy, ladowarka, palmtop i inne drobiazgi. Na gorze zarcie, picie, notatki, w komorze na lap - lap ;] Ciezkie to wtedy bylo, ale dzieki szerokim wygodnym pasom i wspomnianemu jzu fantastycznemu pasowi biodrowemu - nie meczlo. A oslonka All Weather jest faktycznie nieprzemakalna.
    Ostatnio edytowane przez emgieb ; 19-12-2009 o 10:37
    Marcin "emgieb" Brzozowski
    Jest: kupa klamotow
    Moje fotki: TrekLens

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Tarnowskie Góry

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Swoop Zobacz posta
    hmm...?
    Przepraszam, źle sformułowałem zdanie. Miałem na myśli, że to co mieszczę w dolnej komorze spokojnie wejdzie też w całości na górę.

Domyślnie

szkoda tylko że jest taki drogi i w żadnym sklepie foto w Toruniu go nie ma zresztą w Toruniu jeżeli chodzi o foto jest bieda((

Uprawnienia umieszczania postów